Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 43

  1. #1
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937

    Plazmic Composer - Ummm help???

    I am trying to use one of the samples from Plazmic Composer (JSlide) on my Tour. However, the sample is written for a 9000 series BB. When I load it as is on the Tour Simulator the slide screen is off center to the left (obviously).

    When I change the device settings in Composer for that sample to the 9600 series the animation stops working. I'm stuck with 16 icons on the home screen that I can select, scroll through, etc.; anything but make re-disappear!

    I'm trying to change the device settings to the 9600 and reposition the buttons so they are centered on the Tour. I've been able to reposition them so they look better (simple) but again, it breaks the animation.

    Does anyone have any idea how to make this change? Any insight? I've downloaded the Composer PDF Guide which was little to no help. Any help would be greatly appreciated.

    TIA!!!




  2. #2
    P3Designs's Avatar
    P3Designs is offline BlackBerryOS Addict Follow P3Designs On Twitter
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Arizona
    PIN
    ky Swear O
    Device
    Droid/Storm/Cur
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    753
    I am unfamiliar with jslide, I have generally written my own svgs.

    I just looked and your problem is that you must animate the svg that you created. Just go to the original svg in the plazmic folder and copy the following code and modify it to fit your svg parameters. place it at the end of your svg before the svg tag.

    <set xlink:href="#ShowApps" attributeName="display" to="inline" begin="HideApps.focusin"/>
    <set xlink:href="#HideApps" attributeName="display" to="none" begin="HideApps.focusin"/>
    <set xlink:href="#HideApps" attributeName="display" to="inline" begin="ShowApps.focusin"/>
    <set xlink:href="#ShowApps" attributeName="display" to="none" begin="ShowApps.focusin"/>
    <animateTransform xlink:href="#Left" id="_anim_left_out" attributeName="transform" type="translate"
    to="-200,0" dur="0.5s"
    fill="freeze"
    begin="HideApps.focusin" />

    <animateTransform xlink:href="#Right" id="_anim_right_out" attributeName="transform" type="translate"
    to="200,0" dur="0.5s"
    fill="freeze"
    begin="HideApps.focusin" />

    <animateTransform xlink:href="#Left" id="_anim_left_in" attributeName="transform" type="translate"
    to="0, 0" dur="0.5s"
    fill="freeze"
    begin="ShowApps.focusin" />

    <animateTransform xlink:href="#Right" id="_anim_right_in" attributeName="transform" type="translate"
    to="0,0" dur="0.5s"
    fill="freeze"
    begin="ShowApps.focusin" />

  3. #3
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    Just a FYI that svg is for storm not for bold, follow P3 guidance, no one better then him...

  4. #4
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Thanks guys! Trying it now!!! Everyday people here convince me that BBOS is the best forum for BB around...

    Thanks again! I'll post back with my results.

  5. #5
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    All I'm getting are a bunch of errors when I load the .svg file into Theme Builder:

    SVG failed to import correctly.
    Certain portions of the SVG may not be rendered correctly.
    The SVG file: C:\Users\Christopher\Documents\Test.svg may not be rendered correctly for the following reasons:
    Duration is not defined
    Duration is not defined
    Duration is not defined


    Should I be editing/saving this in Notepad as "ANSI", "Unicode", etc.? Is that the problem?
    Last edited by Bryan; 09-04-2009 at 11:04 PM. Reason: removed most of the repeat code

  6. #6
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Oops...didn't mean to copy all those in there. Sorry about that. I tried to edit and couldn't

  7. #7
    ealvnv's Avatar
    ealvnv is offline BlackBerryOS Master Follow ealvnv On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    When saving the svg after editing, select "save as" and "all files" double click the name of the svg and yes to overwrite

  8. #8
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    I did the "All Files" but another option below that is defaulted to ANSI. I'm assuming that's correct. I tried, reloaded, and it still has the "Duration is not defined" stuff.

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •