Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 33 to 40 of 53

  1. #33
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    I'm using .132 and i have issue with this



  2. #34
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by bmtenney View Post
    I believe it is .148 that's why I say who knows since it has stopped happening with the new OS, but nothing but issues with .148.
    Well, I am gonna do a little experiment....I heard good things about .148 wtih a .90 radio and so loading it right now....will see If not, I always have .132 as my winner

  3. #35
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    I'm using .132 and i have issue with this
    Wow, these storms are like who knows what!!! Each one reacts so different to every OS! .132 was really good for me.... so don't know may be it's not the OS, but data shortage with vzw or something???



  4. #36
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by Mikenbekah View Post
    Alright you guys are great, thanks for your time. Just wish I knew why my phone wasn't lighting up with all your responses?
    Hope I can one day actually be of help to someone else, I'm always askin for it!
    When was the last time you updated your email address. The reason I ask is since we have changed servers it may be required to do, even though it is the same email address it may be necessary. I experienced something similar until I updated.

  5. #37
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Ohio
    Device
    Moto Droid/HTC Eris
    OS
    2.0.1/2.1
    Posts
    3,385
    Quote Originally Posted by olta777 View Post
    Wow, these storms are like who knows what!!! Each one reacts so different to every OS! .132 was really good for me.... so don't know may be it's not the OS, but data shortage with vzw or something???
    I have been running this for along time, lonest OS i've had installed lol. I dont think it would be a data outage, think its something with the site



  6. #38
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by bbcrackman View Post
    When was the last time you updated your email address. The reason I ask is since we have changed servers it may be required to do, even though it is the same email address it may be necessary. I experienced something similar until I updated.
    Thanks for the tip BB I will try that now

  7. #39
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by Stiefler07 View Post
    I have been running this for along time, lonest OS i've had installed lol. I dont think it would be a data outage, think its something with the site
    Yeah, that could very well be it too. Hopefully that gets resolved fairly soon, or at least the cause identified....

  8. #40
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bbOSLand
    Device
    Verizon 9530 (S
    OS
    5.0.0.484 (Platform
    Posts
    254
    Well, not meaning to throw a monkey wrench in things. Sometimes I do not get instant notifications when a subscribed thread is updated, AND the email is not set to go to my bbos email address. To the contrary, my notifications go to my hotmail account.

    Some days I get the notifications right away, and other times, I get it a few hours - the next day later.

    I've just owned it up to the server being slow because of all the activity.

    Just my two cents,
    Statustray

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •