Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 89 to 96 of 127

Thread: Website Layout.

  1. #89
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    this is what I got from vbadvanced.com in regards to the front page.

    " That is more than likely down to DNS caching. Get them to flush DNS and see what happens.

    "



  2. #90
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (9530)

    Quote Originally Posted by BlackberryOS
    this is what I got from vbadvanced.com in regards to the front page.

    " That is more than likely down to DNS caching. Get them to flush DNS and see what happens.

    "
    Thanks B I will give it a go when I get home and let u know.

  3. #91
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .419/.692 Hybrid by Lyricidal (Shrunk)
    Posts
    510
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post

    i have this error so often since yesterday any idea, it happens if a close the page for more than 1 hr, after that i have to close and reopen
    Got that yesterday and a couple times today (Saturday).
    I 'm getting the proper screen on the landing page though.

    EDIT - and I just got it when I submited this post...it went back to normal when I hit edit!
    Originally Posted by ealvnv


    i have this error so often since yesterday any idea, it happens if a close the page for more than 1 hr, after that i have to close and reopen

    Got that yesterday and a couple times today (Saturday).
    I 'm getting the proper screen on the landing page though.

    EDIT - and I just got it when I submited this post...it cmae back to normal when I hit edit!
    Last edited by toytooii; 05-23-2009 at 01:33 PM.



  4. #92
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    any upadated info

  5. #93
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Did you try to flush your DNS?



  6. #94
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    yep, actually i had to reinstall xp last night and still the same as off tonite

  7. #95
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    yep, actually i had to reinstall xp last night and still the same as off tonite
    Yeah DNS didn't work for me as well I even hooked up a new router to see if that was the issue but still no go.

  8. #96
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Ok here is the newest home page for me :cussing:


Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •