Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 81 to 88 of 92

  1. #81
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    Well, I did that yesterday. I am still working on installing DM on the PC... Taking forever. I finally got a hold of the proper cable for hubby's Curve and tried it on my machine. No problems. Recognized it immediately. So that makes it drivers or my Storm- right? I would assume the drivers are different for different device models.



  2. #82
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    And I meant to mention that BB Device Manager, Device Connection says COM 3 Disconnected.

  3. #83
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by firemare View Post
    And I meant to mention that BB Device Manager, Device Connection says COM 3 Disconnected.
    Okay so can you connect it?



  4. #84
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    Nope- can't get it to connect- also found it says the same thing on hubby's machine- no problems on there so I am guessing it's not related to the current problem.

    It must not be my device- finally got DM installed on hubby's PC- no problems connecting to it- got a backup created on his machine.

    So- we are back to driver issues I suppose!

    I reinstalled DM off the CD and am currently updating through DM.
    Last edited by firemare; 02-04-2010 at 12:31 PM. Reason: typo

  5. #85
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    Got everything installed, updated, etc. Plugged device in. Got notice saying installing, got notice BB smartphone driver software installed successfully. BB smartphone installed.

    Then device screen went white w/error message and rebooted. Didn't get error info- gone too quickly.



  6. #86
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    It actually didn't reboot- blank screen, red LED, no response to buttons or screen tap. Still connected to laptop.

  7. #87
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    I was working on a path to configure for BlueTooth.
    DM has a configuration for BlueTooth transfers that works quite well.
    But it looks like you have surpassed my option.

    I would do multiple battery pulls now until I could get my Berry to boot the OS.

  8. #88
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    311D5778
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    61
    Well, I went into install hardware and reinstalled the RIM virtual ports, then rebooted. After the laptop came back up, I plugged the device in- got the same error, but then autoplay came up listing F: and G:. Very odd- only one thing plugged in. It let me back up my device, but disconnected in the middle. I was able to get it reconnected and backed up.

    Most odd.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •