Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 16 of 16

  1. #9
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Gordtm,
    You gotta love software glitches. Maybe in your case you don't right now.
    If you do a security wipe to the device then try to get to the configuration screen the apploader.exe maybe.
    If you try that I hope you have made a backup of the device.



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by MePascal View Post
    Gordtm,
    You gotta love software glitches. Maybe in your case you don't right now.
    If you do a security wipe to the device then try to get to the configuration screen the apploader.exe maybe.
    If you try that I hope you have made a backup of the device.
    Fortunately, my Blackberry is working fine, I just cant load anymore hybrids or future OS leaks right now.

  3. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Idaho
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.323
    Posts
    46
    I am no expert but it sounds like your registry has been corrupted by one of the OS install/uninstalls. If you already tried system restore and you can't find the issue in the registry it might be time to wipe and reinstall windows.



  4. #12
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by snunes View Post
    I am no expert but it sounds like your registry has been corrupted by one of the OS install/uninstalls. If you already tried system restore and you can't find the issue in the registry it might be time to wipe and reinstall windows.
    That's the only solution?
    I really don't want to do that.

  5. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    That's the only solution?
    I really don't want to do that.
    Is there a way to load the OS on my pc without using the installer?



  6. #14
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    Quote Originally Posted by gordtm View Post
    Is there a way to load the OS on my pc without using the installer?
    Is this what you are looking for?

    How To Recover A "Nuked" Berry (Advanced Users)

    I know you are not nuked but this could be an alternative.

  7. #15
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Dubai, UAE
    Device
    Bold 9900
    OS
    7.0.0.353
    Carrier
    Etisalat
    Posts
    901
    I fixed my pc. I am now able to install 5.0.0.607 on my pc.
    Don't ask me how I did, I have no clue. All I can say it was a lot of registry stuff fixing.

    Sometimes a little knowledge is dangerous.
    Better to just leave things alone sometimes.

    Thank you everyone for your help.


    You can close this thread

  8. #16
    Join Date
    May 2009
    Location
    Volunteer State
    Device
    None
    OS
    Virtuous 3.26.605.1*
    Posts
    1,977
    We'll leave it open Gordie so others might chime in if they seem to experience a similar issue.
    Glad you got it fixed. To bad you couldn't nail down exactly what the fix was.
    Posted via mobile device

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •