Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 14 of 14

  1. #9
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Quote Originally Posted by michaelwpg View Post
    About a week ago. Should work on .140 as well.
    I'll give it a try again and i'll see if google maps works while i'm at it!! Thanks!!



  2. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Not to long ago Telus had been blocking access to the GPS port in an attempt push subscriptions to Telus Navigator, if that has changed it will be good news to the Telus subscribers. Just resend your service books and reboot, should do the trick..and delete Telus navigator..

  3. #11
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    I figured out what was wrong. Many moons ago I did the GPS fix that someone posted a long time ago where you put in the IP address for Telus. Well I went through the engineering screens and removed that IP address and now it works great! If anyone else has the same problem, let me know and I'll try and help you with it.



  4. #12
    sunkast Guest
    Thanks for updating and letting us know the solution.

  5. #13
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    No problem! Anything to help out our members here!



  6. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    google maps works with telus and 5.0.0.230 on the 9530.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •