Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 14

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405

    Google search problems...

    is any one having issues with google search? if i make a search once i click on the link in the ressult list alll i get is this:




    Doesnt matter on what browser, ff, chrome, ie or whatever i try.

    doesnt even work on the search tab of opera mini.

    have any one noticed this? or is just me?



  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    What does the actual URL read in the address bar..

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Mine works fine...don't know what could be going on...
    Try repairing internet connection may be?



  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    the url in address vary eacht time i try, send me to different sites, sometimes redirects me to msn.

    i have fully clean my pc today, my antivirus is bitdefender total protection 2010

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    the url in address vary eacht time i try, send me to different sites, sometimes redirects me to msn.

    i have fully clean my pc today, my antivirus is bitdefender total protection 2010
    If it redirects you...I would suspect it may be a virus or something...What happens if you physically type in the address?



  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    CT
    Device
    Tour
    OS
    .230
    Posts
    2,198
    Ya. You def have a virus that is not covered by your software.

    Geeks to Go! – Tech experts answer your questions

    they have every answer.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    is any one having issues with google search? if i make a search once i click on the link in the ressult list alll i get is this:




    Doesnt matter on what browser, ff, chrome, ie or whatever i try.

    doesnt even work on the search tab of opera mini.

    have any one noticed this? or is just me?
    Right now I am using Safari on Mac so I am not sure I will of much assistance. But that being said google is working ok for me. Do you have IE installed. Try doing a search from there?

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by ealvnv View Post
    the url in address vary eacht time i try, send me to different sites, sometimes redirects me to msn.

    i have fully clean my pc today, my antivirus is bitdefender total protection 2010
    Try booting up in safe made E then run your antivirus program.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •