Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 49 to 52 of 52

  1. #49
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by DarkBerry View Post
    Wirelessly posted

    I noted that Ahmedtiko and mapinsonnault reported that BBM .33 is not working in this hybrid, because the icon is missing. Check the previous page, mapinsonnault even noted that this hybrid seems to work only with BBM5 .8, not .33. Can you help me clarify this, Sunkast?
    You know as much as I would be able to tell you. Since I don't have a Storm, there's no way for me to try this myself.



  2. #50
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Surabaya, Indonesia
    Device
    Blackberry Bold 9000
    OS
    Willyboy v8.0 Hybrid
    Posts
    64
    Wirelessly posted

    Wait a minute, this is a Bold 9000 thread not a Storm thread

  3. #51
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Southern California
    PIN
    2098BB23
    Device
    9000
    OS
    Willlboy v4.1
    Posts
    29

    BBM 5.X and one other issue

    I have installed v3 on AT&T .297 - memory after re-boot up from 44MB to 51 MB - still some leak, but appears to settle down at around 47-48MB - so a net gain of 3-4 MB - OS seems pretty fast, and so far no uninitiated reboots or anything else of that nature.

    However, two things:

    1) I also could not get BBM 5 . . 33 to work - tried multiple un-install/reboot/reinstalls and nothing worked - could see it running in background, could see it in app list, but no icon to be found anywhere. I went back to .8 and is now working fine.

    2) Weatherbug would not work - discovered that 3 location based service .cods (net_rim_bb_lbs, lbs_api, and lbs_api_2) were missing - so I copied and pasted them from my .282 Java folder, re-installed v3 and now Weatherbug works fine. I did not try it prior to doing the above fix, but I suspect perhaps Telenav and Google Maps may also not have worked.

    BBC - one question: Is v3 running the 5.0 browser that was in your .282 hybrid?



  4. #52
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    for your BBM problem did you look and see if you had a bbm 4.7 and bbm 5.0? if so delete the 4.7

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •