Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 33 to 40 of 80

Thread: Tour Hybrid

  1. #33
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    pearl
    Posts
    28
    so does this I can't run 5.0 becouse my service provider does not support it?



  2. #34
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Calgary, Canada
    Device
    Bold 9700
    OS
    5.0.0.415
    Posts
    347
    Yup....until Telus supplied a service book that was compatible with 5.0, we had no browser (other than WAP) either....

    At least, that's the way it was explained to me...I even copied my browser service book over from the 4.7 os, and that didn't work either...

  3. #35
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunny SW Florida
    PIN
    Pain In Neck yup
    Device
    9630 Tour
    OS
    Irtehun V-8
    Posts
    112
    Wirelessly posted

    Irtehun, I am running your .238 hybrid and it is great! Do you have any thoughts about putting out a hybrid .288 like they are trying on the Storm?



  4. #36
    Join Date
    May 2009
    Location
    Hermosa Beach, CA
    PIN
    Ask Me
    Device
    9550
    OS
    Personalized Hybrid
    Posts
    2,179
    Quote Originally Posted by cooltech59 View Post
    Wirelessly posted

    Irtehun, I am running your .238 hybrid and it is great! Do you have any thoughts about putting out a hybrid .288 like they are trying on the Storm?
    That would be quote the hybrid at 288. I have not even heard about this for the storm so thanks for the insight cooltech.

  5. #37
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    pearl
    Posts
    28
    Thanks everyone for your help. I guess I have no choice, any one have a bit of a guide to put the 4.7 hybrid on it now? Again thank you



  6. #38
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    ASK
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    9
    After installing the 238 hybrid I am having trouble deleting an Old Paired Bluetooth device. Does anyone have this problem or know of a fix? I have tried deleting the Bluetooth Options inside of DM, but no luck. When I enable Bluetooth I see the paired device but I cannot click on it nor do I even get a menu. By the way the hybrid is running great, good job.

  7. #39
    sunkast Guest
    Did you go into Bluetooth Set up and delete it there?

  8. #40
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NC
    PIN
    ASK
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    9
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by sunkast
    Did you go into Bluetooth Set up and delete it there?
    Yea that's what I'm saying when I go to set up and try to remove it. It won't let me click it or even show a menu on that paired device (the one that I paired prior to the hybrid install) now if I pair a new device I can delete it and do anything I want to with it. I just can't do anything with anything that was paired before the new OS install.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •