Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 25 to 32 of 189

  1. #25
    36dbldz's Avatar
    36dbldz is offline BlackBerryOS Inspired Follow 36dbldz On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    why does this give me such a headache. my device is not detected by DM




  2. #26
    36dbldz's Avatar
    36dbldz is offline BlackBerryOS Inspired Follow 36dbldz On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    if i add jave files to a 5.0 base will it work?

  3. #27
    scook94's Avatar
    scook94 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    BlackBerry Bold
    OS
    OS5.0 Hybrid
    Posts
    37
    Quote Originally Posted by 36dbldz View Post
    why does this give me such a headache. my device is not detected by DM
    Why use DM? Have you tried loader.exe from the AppLoader folder?

  4. #28
    36dbldz's Avatar
    36dbldz is offline BlackBerryOS Inspired Follow 36dbldz On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    tried loader file and loader 0s from bbsak. It doesn't detect my phone when its wiped. it only wants to load apps.

  5. #29
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by 36dbldz View Post
    tried loader file and loader 0s from bbsak. It doesn't detect my phone when its wiped. it only wants to load apps.
    Did you delete the vendor file? You should also double check by running a search for vendor.xml since it has been known to put itself in more than one file location.

  6. #30
    36dbldz's Avatar
    36dbldz is offline BlackBerryOS Inspired Follow 36dbldz On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Did you delete the vendor file? You should also double check by running a search for vendor.xml since it has been known to put itself in more than one file location.
    did that as well.

  7. #31
    36dbldz's Avatar
    36dbldz is offline BlackBerryOS Inspired Follow 36dbldz On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    once i wipe my PIN is never detected. I just put 5.0.191 and that works, but 4.6 do not. when i had 297 on this morning i wiped and added xonz v.21 java files to 301 and loader only wanted to add apps ( i deleted vendor file) even if i wanted to just add 297 regular i had to use http://na.blackberry.com/eng/update/ to get it back on my phone (my method yesterday today putting 5.0 worked)

  8. #32
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by 36dbldz View Post
    once i wipe my PIN is never detected. I just put 5.0.191 and that works, but 4.6 do not. when i had 297 on this morning i wiped and added xonz v.21 java files to 301 and loader only wanted to add apps ( i deleted vendor file) even if i wanted to just add 297 regular i had to use BlackBerry - Update your Device Software to get it back on my phone (my method yesterday today putting 5.0 worked)
    I'm not sure I fully understand what the current problem is. You are attempting to load an OS correct? But when you open the app loader it doesn't see the OS?

    Try this. Open up Desktop Manager.
    Click on Help
    Click on About
    Click on the last tab that says Device Software
    What, if anything, is listed in this tab?

Page 4 of 24 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •