Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 89 to 96 of 138

  1. #89
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    not detecting it what?

    Just only copy paste the java files to java folder and all go



  2. #90
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    thats what i did, but when i use loader exe its only trying to add apps not os, it not detecting os

  3. #91
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Quote Originally Posted by 36dbldz View Post
    thats what i did, but when i use loader exe its only trying to add apps not os, it not detecting os
    Try to wipe it 1st.. it should detecting



  4. #92
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    its not trying to load 4.6 at all just apps. i re-ran .297 then just swapped out java folder and tried to load but it just wants to load apps

  5. #93
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    its wiped already



  6. #94
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Quote Originally Posted by 36dbldz View Post
    its not trying to load 4.6 at all just apps. i re-ran .297 then just swapped out java folder and tried to load but it just wants to load apps
    thats weird it should had detecting the os not the apps maybe there a miss step causing this

  7. #95
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Try using this
    Quick instructions:

    1. backup and wipe recommended (don't forget 3rd party app backup via BBSAK)
    2. install AT&T official 4.6.0.297 on your PC and remove all other OS versions
    3. delete vendor.xml
    4. download the hybrid .exe from the link provided above
    5. run the hybrid .exe file over your 4.6.0.297 java folder
    6. run loader.exe (restore 3rd parties during this process)
    7. restore backups
    8. 3 consecutive battery pulls
    9. restore all software configs, etc. as needed

  8. #96
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Sunshine State
    Device
    9000/9530/9700
    OS
    5.0
    Posts
    124
    backed up shit.
    wiped
    ran hybrid
    put files in folder
    swapped java files
    there was no vendor file
    ran loader
    it only wants to run apps

Page 12 of 18 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •