Page 23 of 30 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 177 to 184 of 236

  1. #177
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Bold 9000
    Posts
    13
    You guys are really getting boot times of less than a minute? Is this from a battery pull?! It's taking my Bold with this hybrid installed well over 5 minutes to boot from a battery pull / hard reset.

    Or do you mean waking from sleep (turning off by holding down the end button)?

    Also, something seems to be EATING battery (down 2 bars in an hour), may have been VVM, which I just removed (because I'm stupid and forgot to uncheck it), I'll report back.



  2. #178
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.292
    Posts
    8
    @Xonz or anyone else, does viigo work?
    I'm going to install it over .292 i just installed this afternoon. Should I expect any problems because of this?

  3. #179
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (Bold 9000 )

    Shouldn't be any problem installing/using viigo, other than normal memory drops viigo causes



  4. #180
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by Benjamindaines View Post
    You guys are really getting boot times of less than a minute? Is this from a battery pull?! It's taking my Bold with this hybrid installed well over 5 minutes to boot from a battery pull / hard reset.

    Or do you mean waking from sleep (turning off by holding down the end button)?

    Also, something seems to be EATING battery (down 2 bars in an hour), may have been VVM, which I just removed (because I'm stupid and forgot to uncheck it), I'll report back.
    Last round of testing on this hybrid I was getting 90 second reboots from batpull if memory serves.

  5. #181
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9000
    OS
    Xonz Hybrid 1.0
    Posts
    8
    Just a quick note to thank Xonz for the development of this package!! It installed easy, reboots in under 45 seconds from battery pull and all 3rd party applications work perfectly. The key is rebooting and with that BES came up and working fine!! If you could get UMA going, that would be the icing on the cake!!!

    Thanks again.



  6. #182
    Join Date
    Aug 2009
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.292
    Posts
    8
    Is it absolutely necessary to wipe the device before installing the hybrid?

  7. #183
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Bowling Green, KY
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    756
    Quote Originally Posted by yaqui View Post
    Is it absolutely necessary to wipe the device before installing the hybrid?
    No it is not, but recommended

  8. #184
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    9000
    OS
    Xonz Hybrid 1.0
    Posts
    8
    I backed up everything, wiped and ran the install without any issues. I do the wipe to ensure that nothing interferes with the new install.

Page 23 of 30 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •