Page 21 of 39 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 161 to 168 of 309

  1. #161
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    Quote Originally Posted by idian
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Wirelessly posted (Tour 9630)



    Yes you would need to reactivate after install
    Thanks
    Anytime



  2. #162
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York
    PIN
    (.Y.)
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282 Hybrid
    Posts
    35
    I downloaded the link but my problem is it is showing up as my last beat download on july 2nd which is 5.0.0.100, i went to programfiles/commonfiles/RIM/apploader. All i have is my july2nd download. I installed 4.6.0.282 but it wont show up in program files, am i missing some part?

  3. #163
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    If you go to control panel add/remove how many os is it showing on the list? If it is showing more than one then delete all of them leaving only the one you want to install.



  4. #164
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York
    PIN
    (.Y.)
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282 Hybrid
    Posts
    35
    I had 2 of them, i erased it but still no luck i reinstalled 4.6.0.282, then chked it again still has my 5.0.0.100 set up in my app loader on july 2nd.

  5. #165
    sunkast Guest
    Let's try this from a different angle. Open DM > Click help in the upper right hand corner > click on the tab that says "device software." What software does it have listed?



  6. #166
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York
    PIN
    (.Y.)
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282 Hybrid
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by sunkast View Post
    Let's try this from a different angle. Open DM > Click help in the upper right hand corner > click on the tab that says "device software." What software does it have listed?

    platform : 4.3.0.20
    app : 5.0.0.100

  7. #167
    sunkast Guest
    Looks like you still have 5.0.0.100 installed. And 4.6.0.282 is not installed. If .282 was installed you should have seen it listed. So go to your control panel > Add/remove programs and make sure that the BlackBerry device software for 5.0.0.100 is uninstalled. Then install .282 on your computer.

  8. #168
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York
    PIN
    (.Y.)
    Device
    Bold
    OS
    4.6.0.282 Hybrid
    Posts
    35
    I finally got it loaded, i changed to a different computer and worked really fast and smooth did battery pull min ago loading it up atm thanks for the help guys.

Page 21 of 39 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •