Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast
Results 233 to 240 of 247

  1. #233
    Dogdaz is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    huh
    Device
    Storm
    OS
    4.7.0.75
    Posts
    6
    I posted in another thread also, I have a problem with V6/148. I loose all bars at once several times a day, doing a *228 will restore the signal but only for a few hours. This has been going on since the release but I wanted to make sure what was happening. It is consistant and I have done the battery pulls and cleared every cash I can find. Has anyone else experienced this? I there a fix? Thanks



  2. #234
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Dogdaz View Post
    I posted in another thread also, I have a problem with V6/148. I loose all bars at once several times a day, doing a *228 will restore the signal but only for a few hours. This has been going on since the release but I wanted to make sure what was happening. It is consistant and I have done the battery pulls and cleared every cash I can find. Has anyone else experienced this? I there a fix? Thanks
    dogdaz I haven't had this issue at all you can alway try swapping in a different radio code (maybe one that worked best for you in the past), and see if that helps.

    Let us know we can walk you through it if you need some help

  3. #235
    C6StingRay's Avatar
    C6StingRay is offline BlackBerryOS Inspired Follow C6StingRay On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    178
    decided to move away from V7, at least for a few days....

    loaded up V6 ("regular"), but did a Swap-A-Radio to load the .90 radio rather than loading the V6 .90, which had caused my Storm to go crazy...

    I forgot how fast v6 was....this thing is just smoking! Browser is lightning fast, apps quick, Meterberry works again, and I can use my fav theme....

    oh and the best thing is, for now anyway, .90 is running great....no VSOD, or random reboots....no or little color banding and I've got the big keys back!

    unless strange things start happening...this is my GOLD CODE!!!
    :banana: :dance::banana:



  4. #236
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Glad to hear C6 keep us posted on the .90. It will be interesting to see if you have better luck this time around using Swap.

  5. #237
    C6StingRay's Avatar
    C6StingRay is offline BlackBerryOS Inspired Follow C6StingRay On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Dallas, TX
    Device
    Motorola Droid
    OS
    Android 2.0
    Posts
    178
    well I cannot escape the daily random reboot, which I'm guessing is from the .90 radio, so I think I'm going to have to do something different....

    I haven't had any real conflicts because of the reboot, which seem to happen when holstered, but just don't like the thought of that happening when it's not supposed to ....

    will either keep V6 and swap-a-radio to .109 or .132, or may give V7 another shot with a swap out to one of those radios.....

    only other issue is with the new fonebook app I loaded 2 days ago....has caused my memory on V6 to dip into the low 20's when I was averaging mid-30's before....



  6. #238
    snmemx is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216

    v6 w. .132 radio issues

    Ok, I installed v6 a few days ago and was noticing weak signal strength so I decided to use swap-a-radio and go to .132 since it's gotten such good reviews.

    Does anyone know if there are issues w. running the .132 radio w. BBCM's v6 Hybrid? I'm curious b/c I'm running a BES and am noticing something weird when I pull up my messages.

    Thanks.

  7. #239
    Bryan is offline BlackBerryOS Einstein Follow Bryan On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by snmemx View Post
    Ok, I installed v6 a few days ago and was noticing weak signal strength so I decided to use swap-a-radio and go to .132 since it's gotten such good reviews.

    Does anyone know if there are issues w. running the .132 radio w. BBCM's v6 Hybrid? I'm curious b/c I'm running a BES and am noticing something weird when I pull up my messages.

    Thanks.
    Not that I experienced or know of I ran V6 with .132 with no hiccups

  8. #240
    snmemx is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    .148 (.132 radio) w BBCM 7.2
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Not that I experienced or know of I ran V6 with .132 with no hiccups
    I swapped to .132 and my BES has gone haywire...to be more specific, when I go into messages (click Message icon), it directs me to my sent folder...

    Is it possible that swapping to .132 could have caused something like this? I'm asking b/c after doing the install, I had to do another Enterprise Activation to get my BES to talk to my storm...and since that activation, everything has gone haywire.
    Last edited by snmemx; 06-12-2009 at 02:58 PM.

Page 30 of 31 FirstFirst ... 2028293031 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •