Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 23

  1. #9
    Marsh511 is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.00.328
    Posts
    20
    Is this significantly better than .419/.497 hybrid? Just got that installed last week and afraid to mess with my "perfect Storm" now.....especially the blazing fast radio signal.
    Posted via mobile device




  2. #10
    joshjamie's Avatar
    joshjamie is offline BlackBerryOS Addict Follow joshjamie On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Kitchener
    PIN
    Bell
    Device
    Z10
    OS
    10.0.10.85
    Posts
    545
    Quote Originally Posted by Marsh511 View Post
    Is this significantly better than .419/.497 hybrid? Just got that installed last week and afraid to mess with my "perfect Storm" now.....especially the blazing fast radio signal.
    Posted via mobile device
    I thought the same thing and contemplated it for awhile but curiosity got the better of me. So far, I'm glad I did...no issues. Downloaded the Clarion theme from Elicite, 1.5 mb in less than a minute. Overall performance speed seems the same now after a few battery pulls. Memory is still holding good as well.

  3. #11
    styx's Avatar
    styx is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Ohio
    PIN
    Pin
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.436
    Posts
    43
    Does this have the 3G icon and the old Lock screen?

  4. #12
    fbrimm is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    6
    Downloaded last night.

    3G is gone again.

    Portrait keyboard seems a little more accurate.

    No issues with camera (taking or view pictures). Seems to be the fastest OS yet in how quickly it can take a picture and display the picture.

    No issues with video camera displaying videos previously recorded.

    Pandora and Slacker worked properly.

    WeatherBug icon does not update automatically (but hasn't updated with several of the recent OS/hybrids).

    AccuWeather icon did update automatically.

    Browser doesn't seem any faster or slower.

    fbrimm

  5. #13
    HarlyFan's Avatar
    HarlyFan is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Powell, Ohio
    PIN
    It on the JACKASS!
    Device
    9530 Storm 9550 Storm2
    OS
    5.0.0.530 by Lyricidal
    Posts
    469
    I seem to have several problems with this Hybrid. First there is no 3G symbol, the lock button does not bring up the lock screen, which also means ultimate lock app does not work now. When you enter bedside mode in clock you can not exit out by clicking on OK anymore and the Boot up is sooooooooooo long now!!!

  6. #14
    HarlyFan's Avatar
    HarlyFan is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Powell, Ohio
    PIN
    It on the JACKASS!
    Device
    9530 Storm 9550 Storm2
    OS
    5.0.0.530 by Lyricidal
    Posts
    469
    Quote Originally Posted by styx View Post
    Does this have the 3G icon and the old Lock screen?
    NO it does not!!!

  7. #15
    bb9530 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    PIN
    3050XXXX
    Device
    Storm 9530
    OS
    Running OS 5.0.0.3XX
    Posts
    242
    Quote Originally Posted by HarlyFan View Post
    I seem to have several problems with this Hybrid. First there is no 3G symbol, the lock button does not bring up the lock screen, which also means ultimate lock app does not work now. When you enter bedside mode in clock you can not exit out by clicking on OK anymore and the Boot up is sooooooooooo long now!!!
    Agree with you!

  8. #16
    HarlyFan's Avatar
    HarlyFan is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Powell, Ohio
    PIN
    It on the JACKASS!
    Device
    9530 Storm 9550 Storm2
    OS
    5.0.0.530 by Lyricidal
    Posts
    469
    lyricidal can you come up with a Version B like you did in the last hybrid that you released that addresses the lock button and the 3G? It would be nice if you can figure out what is causing the Bedside Mode exit issue it started with 419 prior to that it was fine!

    Thanks

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •