Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 49 to 56 of 72

  1. #49
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Quote Originally Posted by rorosz View Post
    Crap! Don't know what I did! Everything seems to be working fine EXCEPT the browser. What's strange is that I can actually surf pages through opened links, but when I press the browser button to open a session I just get an uncaught exception flag!
    Have wiped and reloaded twice, with batt pulls plus sent AT&T svce books so I can't figure what's going on...
    Anyone had this problem?

    dunno never like that my friend... could u tell more specific detail



  2. #50
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Torch 9800
    OS
    5.0.0.6xx
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by xonz View Post
    dunno never like that my friend... could u tell more specific detail
    Thanks!. here is what I did:
    1. general backup with DM
    2. erased old OS .464
    3. reloaded it
    4. copied over all hybrid's java contents into OS java folder and replaced files
    5. backed up all apps with bbsak
    6. wiped with bbsak
    7. shrank-a-os as usual
    8. loaded
    9. batt pull
    10. restored data with DM
    11. batt pull
    12. resent AT&T svce books
    as mentioned, the only thing that seems to be having an issue is the BB browser, othere than that wifi, SS, Uber, T4BB, etc work and boot is faster.
    Another question is what is the file CJK.alx and what do I do with it? I put it in the OS folder...

    Let me know if I missed anything!
    Thanks!

  3. #51
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Quote Originally Posted by rorosz View Post
    Thanks!. here is what I did:
    1. general backup with DM
    2. erased old OS .464
    3. reloaded it
    4. copied over all hybrid's java contents into OS java folder and replaced files
    5. backed up all apps with bbsak
    6. wiped with bbsak
    7. shrank-a-os as usual
    8. loaded
    9. batt pull
    10. restored data with DM
    11. batt pull
    12. resent AT&T svce books

    as mentioned, the only thing that seems to be having an issue is the BB browser, othere than that wifi, SS, Uber, T4BB, etc work and boot is faster.
    Another question is what is the file CJK.alx and what do I do with it? I put it in the OS folder...

    Let me know if I missed anything!
    Thanks!
    CJK is for the east Asian language for the font and the input..

    Will try to look into the problem... could you give the link what causing the problem?



  4. #52
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Torch 9800
    OS
    5.0.0.6xx
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by xonz View Post
    CJK is for the east Asian language for the font and the input..

    Will try to look into the problem... could you give the link what causing the problem?
    Any link. Problem starts as soon as I try to open the browser.
    I immediately get a message saying: " Uncaught exception:java.lang.IllegalArgumentException"
    It then takes a long time and several "Ok" presses before I can do anything...

  5. #53
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Any link.. wow its new to me... tried it in several bold and its okay.. working smooth



  6. #54
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In The Internet
    PIN
    LOVE
    Device
    8900,9000,9550
    OS
    Own Hybrid
    Posts
    295
    Try using other 464 base..
    Try to install app one by one..

    hope that help...

  7. #55
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Bold 9000
    Posts
    13
    When my phone boots up everything is open.

  8. #56
    Join Date
    Jun 2009
    PIN
    21113DE6
    Device
    Blackberry Bold 9000, Storm 9500
    OS
    5.0.0.509, 5.0.0.425
    Posts
    70
    Quote Originally Posted by rorosz View Post
    Any link. Problem starts as soon as I try to open the browser.
    I immediately get a message saying: " Uncaught exception:java.lang.IllegalArgumentException"
    It then takes a long time and several "Ok" presses before I can do anything...
    When I couldn't install this hybrid 2 night's ago, I downgraded my BB OS to a stock .411. I uninstalled .464 from my pc, reinstalled it, cut and pasted the hybrid java into the .464 java, ran Apploader and let it do the back up and install. Hope this works for you.
    Posted via mobile device

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •