Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 33 to 40 of 40

  1. #33
    Join Date
    May 2009
    Location
    Weber City, Va
    PIN
    310D15AC
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    Willyboy 95xx v3.1 .
    Posts
    555
    I have installed this on a couple friends phones. The speed dials do not work they tell me. Since I have a 9550 I can try it myseld. Has anyone seen this problem?



  2. #34
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Stokesdale, NC
    Device
    Blackberry Storm 1
    OS
    .591 COVERED WITH A "BRID"
    Posts
    101
    please help i tried to take the cdma folder from the 5.0.0.419 and replace it with .230 but it loads up but then says error 200 but i find that battery life and signal in my area are better. is this not possible or im i not doing something right

  3. #35
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by mrmojr1 View Post
    please help i tried to take the cdma folder from the 5.0.0.419 and replace it with .230 but it loads up but then says error 200 but i find that battery life and signal in my area are better. is this not possible or im i not doing something right
    the two builds are not compatible you will need to wipe the device and either load full .230 or full .419



  4. #36
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Stokesdale, NC
    Device
    Blackberry Storm 1
    OS
    .591 COVERED WITH A "BRID"
    Posts
    101
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    the two builds are not compatible you will need to wipe the device and either load full .230 or full .419
    oh man thats a bummer. but thanks alot for the info is there a hybrid thats better ive used them all up till now just cant remember which is better because .436 is not good for battery life:crazy:

  5. #37
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Va.
    Device
    9530/ HTC Incredible
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    112
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    I have installed this on a couple friends phones. The speed dials do not work they tell me. Since I have a 9550 I can't try it myself. Has anyone seen this problem?
    I had a problem with the speed dial not working when the keyboard was set to 'full' in portrait mode. When set to Multitap or Suretype, the speed dial worked fine.
    Last edited by MJKneuro; 01-18-2010 at 09:42 AM.



  6. #38
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Fort Defiance, VA
    PIN
    which one? I've lost count!
    Device
    9800
    OS
    Let me check!
    Posts
    275
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    I have installed this on a couple friends phones. The speed dials do not work they tell me. Since I have a 9550 I can try it myseld. Has anyone seen this problem?

    Yes, I have had this problem, it is sporadic. It worked fine at first, but the longer I use it the more it happens. I am also having battery issues. I used to only charge every other day, now, it's down to 20% by 7:00 P.M...:crazy:

  7. #39
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    Quote Originally Posted by rlervin View Post
    I have installed this on a couple friends phones. The speed dials do not work they tell me. Since I have a 9550 I can try it myseld. Has anyone seen this problem?
    was told by "someone smarter than me"...that if you set default keyboard to SureType...that should fix the issue.

  8. #40
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    This is a great Hybrid once again thanks for sharing. However, it appears that i cannot send or receive pictures or files through Yahoo messenger. i once was able to using the .230 OS. Is this i known issue or am i doing something wrong? thanks.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •