Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 41 to 48 of 88

  1. #41
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    SC, originally Boston, MA
    Device
    STORM 2 9550
    OS
    5.0.0.
    Posts
    218
    Quote Originally Posted by Prince Jah View Post
    Hey OOAK, I know you're busy but you NEVER responded to my comments and yet I see that you commented on almost all other issues from other members. I would love to enjoy this hybrid but I cannot. Again here's my issue(This is a great build, smooth, fast and just flawless..I only seem to have one issue, my custom ringtones that I assigned to contacts dont play , instead , I hear my general ringtone...strange..I tried to assign the stock ones now to see if it would make a difference but it didn't.
    Unfortunately I haven't come across this problem anywhere else. I have my ringtones set up and they work fine. I haven't seen anyone else report this either.


    Did you wipe before loading?



  2. #42
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    Quote Originally Posted by OneOfaKindDPC View Post
    Unfortunately I haven't come across this problem anywhere else. I have my ringtones set up and they work fine. I haven't seen anyone else report this either.


    Did you wipe before loading?
    I "Always" wipe before I load. I tried several ways, not shrinking, straight 428, w/436..I just don't know what the issue is. It seems like its an issue w/sms tones. I think the call tones may be ok but I dont recall. I read about how everyone is boasting about how great your Hybrid is (Am sure it is) but I, unfortunately cannot enjoy it. have you tried the assigned sms ringtone for your contacts to see if they play correctly? My default sms tone always ring when I get a text from anyone.

  3. #43
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Battery seems to be better. It started out draining fast but has been pretty decent since I got about half a battery. Typing lag, there is none so far. Memory is stable



  4. #44
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    Battery seems to be better. It started out draining fast but has been pretty decent since I got about half a battery. Typing lag, there is none so far. Memory is stable

    Am tryin to figure out if am the only one w/this issue.I don't know if you use custom tones but if you do, have you experience your assigned sms contact tones not ringing? instead, the default tone rings ?

  5. #45
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Philly
    Device
    Storm 2 + 9630
    Posts
    63
    Finally installing this now...

    Which means that a later version leak is imminent...



  6. #46
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Charlotte
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.353
    Posts
    701
    Quote Originally Posted by Prince Jah View Post
    Am tryin to figure out if am the only one w/this issue.I don't know if you use custom tones but if you do, have you experience your assigned sms contact tones not ringing? instead, the default tone rings ?
    I'm just using the default tones

  7. #47
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beantown MA
    PIN
    NING 1 "CO
    Device
    S2 and Wifey S1
    OS
    Lyric(705H)/607 OS P
    Posts
    579
    Quote Originally Posted by manofice View Post
    I'm just using the default tones

    What am asking is ...Do you use the the custom sms feature? or another words, do you assign a special tone to contacts' sms tones and calls. I used the stock tones as well but the sms tone that I assign to my special contacts, does not ring..Even the call tones sometimes(If not all the time) does sound either. I hear the default tone for sms as well as the call tones.
    If you can Do me a huge favor and assign a special tone(for sms and calls) for a couple of your contacts and have them text or call you and see if the tone that you assign rings or if your "Default" tone rings instead. Please let me know how it all works out. If it works for you, great..if not, you'll then see and experience what am speaking off. It seems like no one can figure out why this is happening. Aside from that issue, 428/436 is FLAWLESS..Its just too bad I CANNOT enjoy it like everyone else Thanks for your assistance.

  8. #48
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    San Diego
    Device
    Storm2
    OS
    Hybrid
    Posts
    8

    phone app error

    I don't know if its an app I have installed or the OS itself but I haven't had it happen before till this os/hybrid. When I do a battery pull or "device reboot" via quick launch I get the error "Application exception: net_rim_bb_phone_app(50) is not responding; process terminated". The phone works fine even after getting the error but I'm still curious what is happening and what could be causing it.

    App list:
    Quicklaunch
    Facebook
    BerryWeather 2.0
    App Store (mobihand)
    FML
    GoogleMaps
    MeterBerry
    Movies
    OperaMini 5 Beta 2
    Pandora
    PatternLock
    Poynt
    Role Call Tasks Lite
    Viigo
    Vlingo
    YouMail

    Also using BBAMP 4.1 theme if that matterns. Also my device is the 9550 for Verizon.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •