Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 17 to 24 of 26

  1. #17
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yadkinville, NC
    PIN
    TO Beans
    Device
    Storm 2 - 9550
    OS
    .713
    Posts
    101
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Not caring for this hybrid that much. Has some lag and the spinning clock runs quite a bit. Also, I installed a new theme and moving apps to other folders was quite slow. Think I'm going back to .402. Didn't seem as slow.
    Im thinking about going back to the first one that OOAK put out, before the .402 one. I didn't have a single issue out of it, put 402 on there and my phone started acting up, put 405 on and it started acting a little better, but I keep having weird things happen like WiFi turns itself on for no reason, the AppWorld issue where I can't d/l it, quite a bit of laggy screens/delayed responses. I'm gonna wipe and reinstall OOAK's first 9550 Hybrid he released a few weeks back and see if it's as good as I remember it. Methinks it is, and me also thinks I play with this phone too much and should leave it be when it's fully functional and fast! hehe



  2. #18
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yadkinville, NC
    PIN
    TO Beans
    Device
    Storm 2 - 9550
    OS
    .713
    Posts
    101
    Last edit here, ignore my nonsense below, I'm a complete moron apparently, and didn't see my own freaking post about 14 posts up this VERY page above here. Too much time in front of a PC yesterday for work I guess, but if I ticked off any of the mods, please accept my apologies for doing so. I didn't intend the message to sound directed towards anyone personally, just had no idea where my post went, and obviously it'd gone nowhere. The mods do a wonderful job of keeping this place a great environment for all of us BB freaks/addicts, and having ran my own BBS for over 10 years, I know that is WAY more difficult that most of us realize. Thanks again to Jnespa for PMing with me and showing me that as usual, I'm the one who made the error


    Quote Originally Posted by rcocchiararo View Post
    any idea why the bbmaps app is not showing ? (its icon at least)

    ill try to launch it with quicklaunch :P

    also, appworld .24 is out, would be a good idea to add that :P

    pd: is bbm5 the last version ?

    EDIT: maps does launch with quicklaunch

    EDIT2: could there be a problem with uninstalling and/or updating the pre included appworld ?
    Hey Rcocch, I actually posted a reply in this thread about BB AppWorld v.124 download issue very shortly before you did, because I figured it had something to do with this .405 hybrid, but apparently my post got either moved or deleted, so it didn't help to problem solve/explain the issue those of us on .405 were having with downloading Appworld, which was what I'd hoped it would do.

    [MORONIC RAMBLING]
    I'm unclear about all these replies of mine getting moved, as I posted my AppWorld issue IN THIS THREAD because I knew that other Storm 2 users, running THIS exact hybrid, would see it and could be the most informative. I didn't want to create it in the "BB AppWorld upgraded to ...124" because anyone with a BB is posting in that thread, not specifically those using the .405 Hybrid like we all are. Can someone please send a PM or something if they have to move a post and it isn't blatently obvious as to why it's being moved. I think had the moderator read my post more closely, they'd have seen it DID belong in this thread, as I posted it as a possible .405 Hybrid issue.
    [/MORONIC RAMBLING]

    Thanks!!!

    (PLEASE Note, I don't use CAPS to 'yell' so please don't take this as an 'angry' post, using them to show inflection, because italics don't show up as well and are mostly missed. Just letting you know)
    Last edited by jason.steelman1; 12-08-2009 at 08:54 AM.

  3. #19
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Nashville, Tennessee
    PIN
    DROOOOIIII
    Device
    Droid X
    Posts
    3,210
    Quote Originally Posted by jason.steelman1 View Post
    Hey Rcocch, I actually posted a reply in this thread about BB AppWorld v.124 download issue very shortly before you did, because I figured it had something to do with this .405 hybrid, but apparently my post got either moved or deleted, so it didn't help to problem solve/explain the issue those of us on .405 were having with downloading Appworld, which was what I'd hoped it would do.

    I'm unclear about all these replies of mine getting moved, as I posted my AppWorld issue IN THIS THREAD because I knew that other Storm 2 users, running THIS exact hybrid, would see it and could be the most informative. I didn't want to create it in the "BB AppWorld upgraded to ...124" because anyone with a BB is posting in that thread, not specifically those using the .405 Hybrid like we all are. Can someone please send a PM or something if they have to move a post and it isn't blatently obvious as to why it's being moved. I think had the moderator read my post more closely, they'd have seen it DID belong in this thread, as I posted it as a possible .405 Hybrid issue.

    Thanks!!!

    (PLEASE Note, I don't use CAPS to 'yell' so please don't take this as an 'angry' post, using them to show inflection, because italics don't show up as well and are mostly missed. Just letting you know)
    Let me check into this for you. I apologize if you weren't notified by PM.



  4. #20
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    Quote Originally Posted by jason.steelman1 View Post
    Hey Rcocch, I actually posted a reply in this thread about BB AppWorld v.124 download issue very shortly before you did, because I figured it had something to do with this .405 hybrid, but apparently my post got either moved or deleted, so it didn't help to problem solve/explain the issue those of us on .405 were having with downloading Appworld, which was what I'd hoped it would do.

    I'm unclear about all these replies of mine getting moved, as I posted my AppWorld issue IN THIS THREAD because I knew that other Storm 2 users, running THIS exact hybrid, would see it and could be the most informative. I didn't want to create it in the "BB AppWorld upgraded to ...124" because anyone with a BB is posting in that thread, not specifically those using the .405 Hybrid like we all are. Can someone please send a PM or something if they have to move a post and it isn't blatently obvious as to why it's being moved. I think had the moderator read my post more closely, they'd have seen it DID belong in this thread, as I posted it as a possible .405 Hybrid issue.

    Thanks!!!

    (PLEASE Note, I don't use CAPS to 'yell' so please don't take this as an 'angry' post, using them to show inflection, because italics don't show up as well and are mostly missed. Just letting you know)
    mm, i posted somewhere that you cant install appworld .24 if you install this hybrid without removing the preincluded appworld :P

  5. #21
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Scottsdale, AZ
    PIN
    T OF GUINN
    Device
    9550 Storm 2 Verizon
    OS
    5.0.0.607/643 (OOAK)
    Posts
    940
    Quote Originally Posted by rcocchiararo View Post
    both on the 402 and 405 hybrids i had the appworld problem for updating, so i just removed the cods and installed the firmware with no appworld included, and installed it afterwards.
    I have had this same problem. Not a huge deal, but can you tell me how you did this? I can delete the cod (I think) but what do you mean by "firmware"?

    Thanks in advance
    Last edited by Pain Producer; 12-07-2009 at 07:22 PM.



  6. #22
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Argentina
    Device
    9700
    OS
    .442
    Posts
    147
    oh, its an old habit from other celphones :P

    i meant operative system, or whatever the "thing" that drives the phone, and we always want a new leak, is called :P

    maybe you can remove the cods FROM the phone with some program, but i went and removed them from the java folder (or whatever the correct forlder was, which is NOT the one called apps, after installing the hybrid, the apps one just stores copies)

  7. #23
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Scottsdale, AZ
    PIN
    T OF GUINN
    Device
    9550 Storm 2 Verizon
    OS
    5.0.0.607/643 (OOAK)
    Posts
    940
    Wirelessly posted

    Gotcha. Thank you.

  8. #24
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Christiansburg, VA
    PIN
    ch hitter.
    Device
    storm2 9550 VZW
    Posts
    1,304
    This is odd...but it works. Found this on BBHybrids.com

    Plug you BB into your PC...

    go to this link on your PC...

    http://mobileapps.blackberry.com/dev...ID=mobiawemail

    hit DOWNLOAD button...and app world will load onto your BB...

    it's the "easy button"...as easy gets

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •