Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 25 to 32 of 56

  1. #25
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    60

    Can you tell us more about this hybrid?

    Can you tell us a little more about this hybrid? Does it fix the bluetooth problems in 5.0.0.230?



  2. #26
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    Tour
    Posts
    21


    Juicy R1
    5.0.0.230/351

    *WARNING I TAKE NO RESPONSIBILITY FOR ANY DAMAGE CAUSED TO YOUR DEVICE, USE AT YOUR OWN RISK*

    1) Make sure you have the leaked 5.0.0.230 OS for Tour installed first
    2) delete vendor.xml in
    2) Copy and Paste these files in your Shared directory
    (on Win7: C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9630AMEA_v5.0.0.230_P4.2.0.61)
    4) run Loader.exe

    Download R1 [5.0.0.230/351]

    Download R0 [5.0.0.230/348]


  3. #27
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    92
    changes ? tweaks ? eye candy



  4. #28
    Join Date
    Nov 2009
    Device
    Tour
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by Sprintnerd View Post
    How is this relevant to Juicys contribution. :crazy:
    Did you not read the post that I quoted? That guy was having bluetooth issues with Ford Sync....

  5. #29
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by Sprintnerd View Post
    How is this relevant to Juicys contribution. :crazy:
    Hey Sprintnerd, I think the member is just trying to help another member answer their question as to whether or not this hybrid fixes a bluetooth issue they have with their vehicle.



  6. #30
    Join Date
    Nov 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    5.0.0.230 Juicy R2
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Juicy View Post
    Options > Applications > Core > BlackBerry 5.0.0. Core Applications > net_rim_bb_attachment = 5.0.0.348 for example
    I have a problem. I downloaded the two files and put them in the directory...C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9630AMEA_v5.0.0.230_P4.2.0.61

    I then tried to load the OS in my Tour that already had 5.0.0.230. It would not load a modified OS, so I wiped the device and used BBSAK 1.7 to load the OS with the two files in the folder as above. I ended up with the OS 5.0.0.230. I looked at the net_rim_bb_attachement and when I clicked on it, it indicated the 5.0.0.230 OS. So what did I do wrong? I have WIN7.
    Thanks,
    Luke

  7. #31
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    North Florida
    PIN
    Got ballons and they float...!O!
    Device
    {9630} Juicy's Hybrid .230/371/405 R2
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    29
    Quote Originally Posted by Luke View Post
    I have a problem. I downloaded the two files and put them in the directory...C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9630AMEA_v5.0.0.230_P4.2.0.61

    I then tried to load the OS in my Tour that already had 5.0.0.230. It would not load a modified OS, so I wiped the device and used BBSAK 1.7 to load the OS with the two files in the folder as above. I ended up with the OS 5.0.0.230. I looked at the net_rim_bb_attachement and when I clicked on it, it indicated the 5.0.0.230 OS. So what did I do wrong? I have WIN7.
    Thanks,
    Luke
    Open up Juicy's folders till you see all files CDMA & JAVA folder and batch codes...Copy all codes and folders CDMA & JAVA...

    Highlight the folder named \9630AMEA_v5.0.0.230_P4.2.0.61

    From the normal leaked .230 and paste...

    Window7 will prompt to copy/replace all 27 files...

    And merge the two folders CDMA/JAVA...

    Do it...

    Then either install thru app loader or Blackberry DM...

    Don't forget to A. Restart. B. Delete vendor xml file




    Late,
    Info[]box1
    Posted via mobile device

  8. #32
    Join Date
    Nov 2009
    Device
    Tour 9630
    OS
    5.0.0.230 Juicy R2
    Posts
    9

    Unzip

    My problem was that I didn't realize that R0 and R1 were compresses files and had to be unzipped. Sorry. All is well now. Only problem is with Google Mobile App for BB. It won't show any icons other than Google search and Google Maps and locks up frequently. Probably that's Google's problem and not the OS.

    Thanks for helping me to sort this out.

    Luke

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •