Browser issue
Results 1 to 10 of 10

Thread: Browser issue

  1. #1
    Fletchdude's Avatar
    Fletchdude is offline BlackBerryOS Inspired Follow Fletchdude On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Franklin, Indiana
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    .320
    Posts
    158
    Liked
    0 times

    Browser issue

    I just installed the new 238/287 hybrid and i cant get my browser to work anymore. I resent the host routing books and still nothing. I even went back to 138 hybrid and still nothing. Yes, it worked in 238 for me. Anything im forgetting to do?


    If you don't have a Blackberry than your Last!!!


  2. #2
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by Fletchdude View Post
    I just installed the new 238/287 hybrid and i cant get my browser to work anymore. I resent the host routing books and still nothing. I even went back to 138 hybrid and still nothing. Yes, it worked in 238 for me. Anything im forgetting to do?
    what network you running on ?

  3. #3
    Rellims's Avatar
    Rellims is offline BlackBerryOS Fanatic Follow Rellims On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Liked
    5 times
    Wirelessly posted

    Try programming with *228 (at least with Verizon)
    See all of my free themes by clicking
    HERE
    Follow me on Twitter @1rellims

  4. #4
    Fletchdude's Avatar
    Fletchdude is offline BlackBerryOS Inspired Follow Fletchdude On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Franklin, Indiana
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    .320
    Posts
    158
    Liked
    0 times
    with verizon. i did the *22899 and it worked. I can get on everything but the web. Shows its loading but nothing is there...
    If you don't have a Blackberry than your Last!!!

  5. #5
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Liked
    5 times
    Quote Originally Posted by Fletchdude View Post
    with verizon. i did the *22899 and it worked. I can get on everything but the web. Shows its loading but nothing is there...
    Have you tried resending your service books?

  6. #6
    Fletchdude's Avatar
    Fletchdude is offline BlackBerryOS Inspired Follow Fletchdude On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Franklin, Indiana
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    .320
    Posts
    158
    Liked
    0 times
    yep resent those and host routing... i just might go all the way back to just .230 where i had no issues...
    If you don't have a Blackberry than your Last!!!

  7. #7
    Fletchdude's Avatar
    Fletchdude is offline BlackBerryOS Inspired Follow Fletchdude On Twitter
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Franklin, Indiana
    Device
    Storm 2 9550
    OS
    .320
    Posts
    158
    Liked
    0 times
    Went back to 230/238 hybrid and its working now...
    If you don't have a Blackberry than your Last!!!

  8. #8
    miz_pimp is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Dec 2009
    Device
    Curve 8520
    OS
    v4.6.1
    Posts
    1
    Liked
    0 times
    I upgraded my 8520 software to OS 5.0.0.411, and now I have an issue with my browser too. It loads websites fine, but it loads some of them as text only, without any links or text boxes whatsoever. Like with mini.opera.com, I see text only, no hyperlinks to download the files.

    I'd appreciate any advice! Thanks!

  9. #9
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by miz_pimp View Post
    I upgraded my 8520 software to OS 5.0.0.411, and now I have an issue with my browser too. It loads websites fine, but it loads some of them as text only, without any links or text boxes whatsoever. Like with mini.opera.com, I see text only, no hyperlinks to download the files.

    I'd appreciate any advice! Thanks!
    Have you tried a battery pull?

  10. #10
    breiti is offline BlackBerryOS Addict Follow breiti On Twitter
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Germany
    PIN
    please ask
    Device
    9500
    OS
    always the latest
    Posts
    782
    Liked
    0 times
    Quote Originally Posted by miz_pimp View Post
    I upgraded my 8520 software to OS 5.0.0.411, and now I have an issue with my browser too. It loads websites fine, but it loads some of them as text only, without any links or text boxes whatsoever. Like with mini.opera.com, I see text only, no hyperlinks to download the files.

    I'd appreciate any advice! Thanks!
    Does it leave out pictures and links with a box? If so try to click them, a menu shoud open and ask you if you would like to download the (e.g.) images and links - I think it is in the browser options/security
    Last edited by breiti; 12-16-2009 at 12:59 AM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •