Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 25 to 32 of 38

  1. #25
    sunkast Guest
    Battery pull, resend your service books, and do another battery pull.



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Lubbock, TX aka Texa
    PIN
    all u gott
    Device
    VZW Storm 9530
    OS
    Changes too often to
    Posts
    518
    Quote Originally Posted by E-man View Post
    Hi. Ok so now my e-mails won't work.
    I can receive emails but can't reply or send it says that the e-mails aren't set up, but when I go to set it up I can't. I emailed verzion over this, but do you guys have any suggestions? : Thanks, you guys are awesome. Its just a little stressful, I should have waited until after midterm week... ahhh
    yea, if you go to your email settings, hit the bb button then service books, then hit send service books. you should get an email and new email folder for every address associated with your pin, as well as allow you to choose your default email account

  3. #27
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Southern California
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    175
    Quote Originally Posted by bdube View Post
    yea, if you go to your email settings, hit the bb button then service books, then hit send service books. you should get an email and new email folder for every address associated with your pin, as well as allow you to choose your default email account
    If I go to set up then go into email settings then hit the bb button I don't get the option to send service books. If I go to setup wizard and then email setup and again do press the bb buton I get no service books.

    I went to options=>Advance options=>service book=>bb button no option to send...=>If I click any of the stuff like blackberry internet browswing serivce I still get no option to send serievce books..What did I do wrong? Its running really smooth, charged over night, hasn't lagged or frozen. But I don't have the awesome blak-N-blue theme running, or any contacts, or anything really. I've had no memory leak. I just need the e-mails..



  4. #28
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Southern California
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    175
    Help...anyone...???

  5. #29
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    if you are on vzw call them and tell them you need your service books to you.. or whoever your carrier is.



  6. #30
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Southern California
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    175
    Problem has been fixed! Thanks guys.

  7. #31
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Baghdad By the Bay
    Device
    storm
    OS
    4.7.141 BBC 6.0
    Posts
    20

    .230 Problems

    Hey All,

    I've loaded .230 on my Storm at least 8 times. I've Wiped the file system with JLCmdr & CrakUtil, done the battery pulls, 3-4 with 60 sec intervals. The phone just keeps rebooting. I'm installing base OS with DocsToGo and BB App Center. Any suggestions?

    Thanks,

    Wly :dunno:

  8. #32
    sunkast Guest
    At what point does it start rebooting... Can you turn on your phone and then at some point after the OS has loaded it starts rebooting? What I'm wondering is if maybe something in your restored data is causing the problem, or a third party app.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •