Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 12

  1. #1
    3sparza is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7

    bold 9900 won't play you tube videos

    Phone was playing videos yesterday and today I try to press play on videos and nothing happend it plays on opera but on native it won't. check on internet and a lot of people are having same issue don't know if is you tube,or blackberry



  2. #2
    ice2921's Avatar
    ice2921 is offline BlackBerryOS Grand Master Follow ice2921 On Twitter
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    USA
    Device
    Z10
    OS
    10.0.10.684
    Carrier
    AT&T
    Posts
    2,544
    Have you done a battery pull?

  3. #3
    elessar's Avatar
    elessar is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Toronto, Canada
    Device
    Z10
    Carrier
    Telus
    Posts
    31
    This seems to be affecting a number of BB users, including me. It's happening across various devices and OS versions. As a temporary measure, try using "Player for YouTube". It's working for me. ~ecm



  4. #4
    3sparza is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    Yes I have done everything pull battery.,clean memory etc etc.nothing works yes I can use the player for you tube but I don't like it so much.and I don't understand how something that was working perfectly don't work anymore.

  5. #5
    3sparza is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    I just want to know is this a you tube thing or blackberry`s fault
    Last edited by 3sparza; 02-15-2013 at 12:35 PM.



  6. #6
    Harmeling68's Avatar
    Harmeling68 is offline Forum Moderator Follow Harmeling68 On Twitter Add Harmeling68 on Facebook Add Harmeling68 on Google+ Add Harmeling68 on Linkedin
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Gainesville, FL
    PIN
    Jarmeling
    Device
    Passport
    OS
    10.3.2.2134
    Carrier
    AT&T
    Posts
    585
    There have been many complaints and questions surrounding this. Using m.youtube.com the site will load but will not let you play videos. I'm quite sure it's on Youtubes side of things. I've heard that the YouTube app works, but not too many people have been too happy with the app. Hopefully a fix will come soon.
    BB then, now, forever!

  7. #7
    3sparza is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    7
    I really hope they fix it couse I love the app way better than opera's thank's for the info

  8. #8
    artchick90 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1

    me too!

    I am having the EXACT same problem! The cursor just stays like an arrow when it normally would turn into the pointing hand and I went to a phone place in a mall but they couldn't help me they thought it might just be Youtube and not my phone. I pulled the battery did the 'alt l,g,l,g' thing tried deleting the app and searching the actual website but NOTHING is working! I dunno y this just randomly happened, I was able to play videos perfectly a few days ago... And that player for youtube isn't NEARLY as good... So frustrating!

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. phone browser don't play videos
    By stunnar in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 7
    Last Post: 06-22-2012, 07:23 AM
  2. Trouble with play MP4 format films/videos
    By maggot in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2012, 10:25 AM
  3. Can't play DRM protected videos?
    By rafiki in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 10
    Last Post: 01-23-2012, 03:07 PM
  4. Play Videos on Storm Through Car Radio
    By Bxrider117 in forum BlackBerry Storm 9530/9500
    Replies: 6
    Last Post: 11-20-2009, 06:38 AM
  5. Phone Reboots When I Try To Play Videos
    By dlbaker1179 in forum BlackBerry Tour 9630
    Replies: 11
    Last Post: 09-12-2009, 05:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •