Bold 9650 Wi-Fi issues
Results 1 to 1 of 1

Thread: Bold 9650 Wi-Fi issues

  1. #1
    jfmiller52 is offline BlackBerryOS Noobie Follow jfmiller52 On Twitter
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicagoland
    PIN
    32FBC681
    Device
    Bold 9930
    OS
    7.0.0.254
    Carrier
    Verizon
    Posts
    3
    Liked
    0 times

    Bold 9650 Wi-Fi issues

    got a weird issue that i'm hoping someone can help me with. i've got a bold 9650 on vzw and i did the upgrade to os6 but i hated it. i downgraded to 5.0.0.975 again, restored my data, did the ota to 5.0.0.1006 and everything seemed to be working fine until i noticed that when my 9650 is connected to a wifi, the blackberry browser refuses to use the wifi for the connection. it will time out, kick me to the 3g icon in the upper right, and then will start working over the 3g only. opera mini seems to be using the wifi fine, as well as the blackberry podcast app and a few others. the only issue i'm having is when im using the blackberry browser.

    one thing i did notice this time is that when i went into browser options i saw listings for 3 browsers. Hotspot Browser, Internet Browser, and Internet Browser 2. I've seen the hotspot one before, but never a duplicate of the Internet Browser.

    i fooled around with the system options menu and started deleting some service books i saw related to the browser and that seemed to get it working again, but when i woke up this morning it was back to not using wifi for the blackberry browser and timing out. i checked my books and it looks like everything i tossed was still gone.

    anyone else come across this issue? is there a specific servicebook i should be deleting and re-registering to get to fix it?

    any help at all would be greatly appreciated.

    also i can confirm that it is not the wifi network as my wifes droid x and all of our computers connect fine to it, same goes with my hacked iSpot. my 9650 was working fine on both before i did the OS6 dance and renege.

    thanks!

    i also forgot to mention that when i go into wifi diagnostics i am able to ping out to google.com successfully when it's connected to the wifi and with the 3g radio turned off.
    Last edited by jfmiller52; 01-28-2011 at 09:23 AM. Reason: forgot something




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •