Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 93

  1. #57
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by kjdoug View Post
    Did you try a reinstall?
    I did not, but now that you mention it, thanks, will do.



  2. #58
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Canada
    Device
    Storm 9530
    OS
    4.7.0.167
    Posts
    20

    Thumbs up Might work..

    Quote Originally Posted by jlevy73 View Post
    I did not, but now that you mention it, thanks, will do.
    Well like you said previously you had a win32 error because the original BlackberryOS file was corrupt. Maybe a new install will just do the trick. I had the same problem with my original download, then I used the Megaupload link and the install file was fine. And I have the IP modem option. Let me know how it goes!

  3. #59
    Join Date
    May 2009
    Location
    greater seattle area
    PIN
    just ask
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.191
    Posts
    135
    so when i plugged my storm in (verizon) the ip modem went bye bye

    anyone know how to get it to come back and or work?



  4. #60
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    venezuela
    Device
    onyx
    OS
    .423
    Posts
    219
    Quote Originally Posted by newberry View Post
    so when i plugged my storm in (verizon) the ip modem went bye bye

    anyone know how to get it to come back and or work?
    its happening to some of us bro, not sure how to fix it though, it must be verizon kicking our buts as usual

  5. #61
    Join Date
    May 2009
    Location
    Walla Walla Wa
    PIN
    ned her ag
    Device
    Storm
    OS
    8959765.655we80.754.
    Posts
    1,290
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Hey jl, I got IP. On mine but not the the other options... As other members have stated :haha: I lost that after plugging in...



  6. #62
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by kjdoug View Post
    Well like you said previously you had a win32 error because the original BlackberryOS file was corrupt. Maybe a new install will just do the trick. I had the same problem with my original download, then I used the Megaupload link and the install file was fine. And I have the IP modem option. Let me know how it goes!
    Worked perfectly this time

  7. #63
    Join Date
    Jun 2009
    Device
    9630 Tour
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    25
    After installation I dont have the email settings icon or the cert sync icon.

  8. #64
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    West Michigan
    PIN
    Not.
    Device
    9630 & 8330
    OS
    4.7 & 4.5
    Posts
    1
    Very nice thread on the new features of this app.

    I won't download it just yet, though since I use DUN for my Sprint Tour.

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •