Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 26

  1. #1
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21

    Browser icon missing on 5.0.0.x

    I have tried every single build, clean or hybrid and everytime i am stuck with out and blackberry browser. It seem like my service books doesnt come through correctly.

    Any suggestions ? have googled, got a few solutions, tried all without any luck.

    Any help would be appreciated.



  2. #2
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by w1tw0lf View Post
    I have tried every single build, clean or hybrid and everytime i am stuck with out and blackberry browser. It seem like my service books doesnt come through correctly.

    Any suggestions ? have googled, got a few solutions, tried all without any luck.

    Any help would be appreciated.
    who is ur service provider

  3. #3
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Wirelessly posted

    Vodacom south Africa
    Currently on hybrid50v6



  4. #4
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by w1tw0lf View Post
    Wirelessly posted

    Vodacom south Africa
    Currently on hybrid50v6
    is it only 5.0 builds that you have this trouble?

  5. #5
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Wirelessly posted

    Did work at once stage but I can't remeber how I got it right. It is only on 5.0 builds. Have gone back to 4.7 a few days and then back to 5.0 with no luck. On 4.7 the browser works but have now mms.

    Tried restoring 4.7 service books with now luck.



  6. #6
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by w1tw0lf View Post
    Wirelessly posted

    Did work at once stage but I can't remeber how I got it right. It is only on 5.0 builds. Have gone back to 4.7 a few days and then back to 5.0 with no luck. On 4.7 the browser works but have now mms.

    Tried restoring 4.7 service books with now luck.
    Your carrier probably does not support or have the 5.0 service books yet telus users had this problem until the carrier u[dated the service books... you can try this http://www.blackberryos.com/forums/b...tml#post127460

  7. #7
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Wirelessly posted

    Will try when I get home later. Thanks for the info so far.

  8. #8
    jnepsa's Avatar
    jnepsa is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by w1tw0lf View Post
    Wirelessly posted

    Will try when I get home later. Thanks for the info so far.
    not a problem..

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •