Browser icon missing on 5.0.0.x - Page 2
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26

Thread: Browser icon missing on 5.0.0.x

  1. #21
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Liked
    0 times
    Will play around with it a bit tomorrow. Time for bed now




  2. #22
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Liked
    0 times
    No luck with that hack, doesnt seem to be working at all. It also seems to be using wap and not bis network.

  3. #23
    peeps is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Minnesota
    PIN
    30B53DA3
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    10
    Liked
    0 times
    Just a thought, you have registered by updating the HRT, right? most new/warranty activations I do, the browser icon doesn't appear until you go to Options->Advanced Options->Host Routing Tables and select Register Now from the menu.

    Every OS 5 load I've done has worked just fine for browser icons.

    edit: it takes a minute to successfully register and get everything pushed back to your phone.
    -Peeps

  4. #24
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Liked
    0 times
    Thanks for the tip but have tried that with no luck as well.


    But I did managed to get it to work with the "hack" tried earlier. Instead of att service books, I used a friends service books that is on vodacom bis and all seems to be working 100% so far for the pas 6 hours

    Not gona jinx it yet by getting to excited ! :Eyecrazy:

  5. #25
    w1tw0lf is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    21
    Liked
    0 times
    Think it is time to jump up and down with joy as all is working 100% still aftera couple of days

  6. #26
    stefoosh is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Nov 2009
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.328
    Posts
    2
    Liked
    0 times
    Wow I'm having a somewhat similar issue and could really use your help in undertaking a similar service book hack.

    I'm running an unlocked blackberry storm 9550 on Israel's Cellcom service. I set up BIS with Cellcom however as soon as my service was connected the Blackberry browser disappeared. I resent service books and did the Host Routing Table thing plus numerous battery pulls and everytime i do the same thing happens: The browser reappears for literally a second and then its gone again. The Browser shows under installed applications but Browser Configuration under Advanced Options is blank and when i hold down the menu button to show my running apps and try to click on the browser i get the following message "Your device does not currently have any Browser Configuration Service Book Entries. Please contact your service provider." Cellcom is closed until Sunday and while normally i would just wait a few days something else odd happened which makes me think there might be another issue - Upon activation with Cellcom a new icon popped up called "blackberry Help" which clicking on takes me to the blackberry help website and from there I have full access to my BB browser and can use the BB browser normally. Clearly I have the web capability but for some reason my phone is not recognizing the BB browser.

    Furthermore, since my phone is WiFi capable shouldn't I at least have a WiFi browser available?

    I was able to download both opera mini and Bolt to my phone and both work but I don't like the layout of either and I just want my native BB browser back. Any help would be greatly appreciated!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •