Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 18 of 18

  1. #17
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Grand Rapids, MI
    PIN
    30B82418
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    33
    Wirelessly posted

    Quote Originally Posted by jasonfyc
    Wirelessly posted (storm 9530)

    Ok... I had the same problems with my Tour! Drove me nuts, cause I never have these problems with my storm... Search for that vendor file like Rellims said EVERYWHERE... But that wasn't the fix. I always start there if I have issues. What mattyg had for me for a fix was... Wipe with bbsak a couple of times and then launch loader from there. You have. To have bbsak 1.5 in order to do this though. Worked great and that seems to be the fix with my tour loads!
    It didn't work.

    I wiped my Tour 8 times with bbsak 1.5 prior to trying to load 5.0.0.230.

    Back to square one.



  2. #18
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Massachusetts
    Posts
    2,578
    Quote Originally Posted by paymentd View Post
    Wirelessly posted

    I need help! So I attempted to install 5.0.0.230 last night and my phone wouldn't let me upgrade from 4.7.1.40 to 5.0.0.230, Desktop Manager and AppLoader both told me that there wasn't software to upgrade to or that the chosen OS wasn't compatible with my device.

    So, I bricked my phone with BBSAK, redownloaded manufacturer's OS, deleted vendor file, reloaded. Then attempted to upgrade to 5.0.0.230, but same issue. So finally I just bricked my phone and attempted to put some .alx's and .cod's from the 4.7 that I knew would work for file explorer and what not, but after I loaded the hybrid 5.0.0.230 I rigged, and the phone wouldn't even start.

    So finally I just loaded 5.0.0.230, but now the clock, calendar, and file explorer don't work. I can't take pictures and save them or videos.

    If someone could give me a bit of direction on how to get my OS to work properly, I'd greatly appreciate it!

    -paymentd
    Quote Originally Posted by paymentd View Post
    Wirelessly posted



    It didn't work.

    I wiped my Tour 8 times with bbsak 1.5 prior to trying to load 5.0.0.230.

    Back to square one.
    I don't see a need to wipe it more than one time. As long as you have the 507 error, you are ready to go to the next step.

    Go through this thread, starting at the 4th post which explains exactly what to do: http://www.blackberryos.com/forums/b...es-videos.html
    Follow it slowly and carefully.

    Keep in mind there are some leaked OS's that do not work well on some devices.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •