Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 16 of 16

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    OS
    114 hybrid
    Posts
    65

    BBsak problem

    Here are the steps I took
    backed up using DM
    backed up third party using BBSAK
    wiped using BBSAK
    installed 191 on computer
    overwrote 191 with the 230 hybrid install
    deleted the vendor file
    deleted the Rim Internal Tools using add/delete
    tried to run ap loader and it wouldn't run (double clicked the icon - nothing)
    then ran DM to see if it was a connection problem - couldn't connect
    (funny thing was device manager showed a usb connection with my pin)
    uninstalled and reinstalled DM - no help
    I have to get up in 3 hours but this is driving me nuts
    any help would be really welcomed



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by noelfales View Post
    Here are the steps I took
    backed up using DM
    backed up third party using BBSAK
    wiped using BBSAK
    installed 191 on computer
    overwrote 191 with the 230 hybrid install
    deleted the vendor file
    deleted the Rim Internal Tools using add/delete
    tried to run ap loader and it wouldn't run (double clicked the icon - nothing)
    then ran DM to see if it was a connection problem - couldn't connect
    (funny thing was device manager showed a usb connection with my pin)
    uninstalled and reinstalled DM - no help
    I have to get up in 3 hours but this is driving me nuts
    any help would be really welcomed

    OK, looks like you are doing everything correctly...How about try:

    -restarting PC
    -Here is also a thread that may help: http://www.blackberryos.com/forums/b...ze-device.html
    -Run loader as admin (right click on loader.exe)
    -Try launching loader thru BBSAK

    Try those...let us know what happens...and will go from there.

    I totally understand how frustrating that may be. :crazy::duh: :17:

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    OS
    114 hybrid
    Posts
    65

    BBSAK problem

    Rebooted about 9 times
    I am the administrator so I guess run as administrator is automatic
    launching ap loader through BBSAK did nothing

    I will try the link you sent me - but it says to do a hard reset - how do you do that with nothing but a 507 screen?? - thanks noel



  4. #12
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Quote Originally Posted by noelfales View Post
    Rebooted about 9 times
    I am the administrator so I guess run as administrator is automatic
    launching ap loader through BBSAK did nothing

    I will try the link you sent me - but it says to do a hard reset - how do you do that with nothing but a 507 screen?? - thanks noel
    Hard reset is a battery pull.

  5. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    I believe you take battery out, open loader, then at a certain point put battery in.



  6. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Device
    Tour 9630
    Posts
    60
    Wirelessly posted

    Neo, I eventually got the wipe to work. BBSAK was fussy. And, yes, I used my password. Nonetheless, the stars aligned and the wipe worked.

  7. #15
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    8630
    Posts
    33
    I've also had trouble with the later versions of BBSAK. They (1.4 and 1.5) seem to do what they're supposed to do, but they never finish. After a period of time, I just assume they're done and close them. When you wipe, the 'Completed' box comes up fairly quickly; it actually takes it a few minutes to complete the wipe for me. The box pops up way too early.

  8. #16
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Edmonton
    Device
    iPhone/Telus 9530
    OS
    V10 w/ 323 radio
    Posts
    128
    Wirelessly posted (Storm 9530)

    I'm not a programmer by any means but I believe when BBSAK says completed after pressing the wipe button, it means that it has completed the command to wipe the phone. Since the phone doesn't have an OS on it after the wipe, it can't tell BBSAK that its completed the wipe. Just my two cents.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •