Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 49 to 55 of 55

  1. #49
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by rl2k05 View Post
    Just upgraded and it went so smooth! It does run faster! I can do without FB and BBM 5.0. I would recommend it to anyone!
    Glad to hear it!



  2. #50
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    I just noticed tonight that when I try the wireless update I get the error:

    Unable to send request for available updates

    This is before a battery pull, after, and in several areas with altering signal strength. .53 glitch? VZW BTW

  3. #51
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by TemperamentalMan View Post
    I just noticed tonight that when I try the wireless update I get the error:

    Unable to send request for available updates

    This is before a battery pull, after, and in several areas with altering signal strength. .53 glitch? VZW BTW
    Could very well be? I just checked on .230 and it went through and checked just fine



  4. #52
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Could very well be? I just checked on .230 and it went through and checked just fine
    I'm trying to fix my USB issues so I can revert back to .230. I'm hoping the steps I've gone through will correct it.

  5. #53
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sarasota, Florida
    PIN
    Just Ask!
    Device
    Tour 9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    57

    Post Kudos and thank yous

    I just want to takethetime to to thankeach andeveryone person who helped and took the time to answer my questions I haved had over serveral days to get the right grip on all of this, it means alotto me too much to express.

    Bottom line thank you asll guys and gals and hopefully one day I can get you back as I do have vast knowledge on BB and can help ypu all.

    This bunch of prople are a crfeative bunch not afraid to help when called on for all all this....TY !@!

    The best to all

    Jan



  6. #54
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Jaguarr40 View Post
    I just want to takethetime to to thankeach andeveryone person who helped and took the time to answer my questions I haved had over serveral days to get the right grip on all of this, it means alotto me too much to express.

    Bottom line thank you asll guys and gals and hopefully one day I can get you back as I do have vast knowledge on BB and can help ypu all.

    This bunch of prople are a crfeative bunch not afraid to help when called on for all all this....TY !@!

    The best to all

    Jan
    Aren't they great!!!!!

  7. #55
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    The issue I was having was carried over from BES settings. I wiped/resettofactory with Loader and all is good. I did have to go back to .53 because no matter what I've tried I cannot get the PC to recognize the device on .191/.230. USB charging insufficient. MEH!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •