Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 57 to 64 of 86

  1. #57
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    I must say TemperamentalMan, you move fast. Before I can even respond you off trying things.



  2. #58
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    I must say TemperamentalMan, you move fast. Before I can even respond you off trying things.
    LOL probably what gets me into trouble

  3. #59
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Quote Originally Posted by TemperamentalMan View Post
    Yeah I'm still on that one. I installed the OS. Quick questions...Loader is now showing an OS to install. Do I have to select English UK to have the device show up in English? Or is that an optional language pack that just takes up space?
    I have never selected it. I think it just give the UK spelling of words like behaviour and colour.



  4. #60
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    I have never selected it. I think it just give the UK spelling of words like behaviour and colour.
    AHHHHHHHHHHH ok. Getting ready to run it. Last time I went through this is when I got the 523 error. So crossing fingers....

  5. #61
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    OK....Load JVM and system software (erasing applications) is running...

    EDIT: Loading system Software

    EDIT: Wait for device initialization

    EDIT: Reconnecting to JVM

    EDIT: Loading applications

    EDIT: Your device's software has been updated successfully

    Waiting for the restart and praying I don't see 523 again...
    Last edited by TemperamentalMan; 09-09-2009 at 08:41 PM.



  6. #62
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    Beautiful. I think your going to be good to go. Let me know for sure when your all loaded up.

  7. #63
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Quote Originally Posted by Rellims View Post
    Beautiful. I think your going to be good to go. Let me know for sure when your all loaded up.
    So far so good. If it does it again (523), which is where I got it last time, could this be hardware?

  8. #64
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Denver
    PIN
    EAPPLE...Y
    Device
    9550
    OS
    5.0.whatever is newe
    Posts
    1,102
    No, that is an application error. Are you backing up from a back up file?

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •