Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 33 to 40 of 42

  1. #33
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    So I just tested my Tour which is loaded with Google Maps, BB Maps, Where, Opera and about 10 other apps. Boot up time was 3 minutes 34 seconds. I deleted Google Maps and my boot up time was 3 minutes 32 seconds. SO I don't think it's google maps, at least not on my phone.



  2. #34
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    i dont know what to even make of this lol... my re-boot time dropped 8 minutes from deleting vvm, bb maps, speed test, and google maps

  3. #35
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    Quote Originally Posted by nicky88xx View Post
    my time is going lower and lower. but i need all my other apps. and both phones are set to 911 only. the only apps she has is viigo. bb weather. and pandora.

    check this out... i deleted extreme labs speed test and just did a full battery pull re-boot in 2:58.... is it really an app causing this extreme delay??? im blown away the speed test is less then 100kb...
    well that one makes more sense. It's one of those apps that is always running. Is it designed for the tour did it work properly?



  4. #36
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    :laugh2:it was crazy when i would install a hybrid it would take an hour. as oppsed to 20 min on my storm. i was like mmmmm k something isnt right. im waiting for my requesting hybrid from irtehun and ill be re-posting my results

  5. #37
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Los Angeles, CA
    Device
    9630/9550/9530/
    Posts
    8,538
    Quote Originally Posted by nicky88xx View Post
    my time is going lower and lower. but i need all my other apps. and both phones are set to 911 only. the only apps she has is viigo. bb weather. and pandora.

    check this out... i deleted extreme labs speed test and just did a full battery pull re-boot in 2:58.... is it really an app causing this extreme delay??? im blown away the speed test is less then 100kb...
    I have never used that app before so can't comment specifically. But it is shocking that this one app would cause such a big drop.



  6. #38
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    it would say connection error every time i opened it but then id click ok and speed test would run fine.

  7. #39
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    its xtreme labs speed test. its tests the upload and download speeds max and average. i had it on the storm as well.
    my results incase anyone is interested in my speed tests. lol
    in nyc max to date 612 bits/s down 512 up
    in low populated poconos i got up to 867 kbits/s down 654 up
    in miami. 639 down 552 up

  8. #40
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    I have to ask why did you load the hybrids? I love my tour and honestly don't feel the need to change anything....yet

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •