Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 25 to 32 of 42

  1. #25
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    ok boot up time on a completely wiped stock os. with not a taint of info on it...... 6:31 did a second one and got 4:12 not bad... no problem. im home sick.. staying in so time is no issue here lol



  2. #26
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    I would suggest loading one app at a time and seeing which one might be causing the boot up time to increase

  3. #27
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    sweet that's much better. I'm curious to see if you can figure which app it was.

    Did you try the handheld wipe on both of your devices?



  4. #28
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    i think its google maps! i downloaded just google maps. and it took 9 min. i deleted it and it took 4:24

  5. #29
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Wirelessly posted (Tour 9630)

    Wow! I have google maps installed and don't have that issue? There is something going, do you your gps set to on or 911 only? I ask because I have mine set to 911 and only turn it on when needed. Maybe if it is set to on it causes the issue?



  6. #30
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    i did a side by side with her phone and mine. hers no google maps. mine with all loaded except deleted my google maps.
    her boot time. 3:34
    mine 5:01

  7. #31
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    vancouver bc
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.XXX
    Posts
    1,573
    that's really weird. I d/l google maps a while ago to see if it worked for me on telus. It didnt' so I deleted it but I never had the long boot up time like that



    hey look at that 4 more posts to 1000!
    Last edited by smcoldbb; 07-24-2009 at 09:41 PM.

  8. #32
    Join Date
    May 2009
    Location
    nyc. miami.
    Device
    9630
    OS
    4.7.1.40
    Posts
    64
    my time is going lower and lower. but i need all my other apps. and both phones are set to 911 only. the only apps she has is viigo. bb weather. and pandora.

    check this out... i deleted extreme labs speed test and just did a full battery pull re-boot in 2:58.... is it really an app causing this extreme delay??? im blown away the speed test is less then 100kb...

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •