Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 9 to 16 of 16

  1. #9
    Join Date
    Oct 2009
    PIN
    Ask me
    Device
    Bold 9650
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    10

    Cool

    I've had the same issue w/Sprint Nav... I downloaded TeleNav for Sprint from the bb app world and haven't had any issues with it. I don't think Sprint Nav is compatible with 5.0 yet, but if you try the TeleNav for Sprint from app world it should work fine (there's a free trial).:cool2:



  2. #10
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    if blackberry and google maps are working. then the radio is working. and whatever app they are trying. probably isn't compatible with 5.0.

    sprint nav and verizon nav ARE telenav apps. so your paying for something that is free using sprint nav.

    sprint nav works on both curve8330, (my phone) AND tour9630 (friends phone). wipeouts were done on both phones before installing 5.0. neither was upgraded.

    i installed on both phones myself. using jlcommander for wipeout on my phone. on friends phone. i did from my house. using logmein i logged into there computer. installed crackmem on there win7 machine. (nothing else worked on win7). downloaded the tour software. and used crackmem for wipeout and install of 5.0.

    there are a few apps that are phone specific. AND software specific.
    for instance. bb appworld was recently updated to work on 5.0 now. but it's still a no go for the curve. which seems to be the only phone now that appworld won't work running 5.0.

    my friend and i also use loopt. they have the tour and it gets to use an updated application. i'm stuck with an outdated version.

    i also use windows live search application. for movie times and traffic. when downloading. it has no 5.0 link. i have to use the 4.1-4.5 download link. the curve originally came with 4.3, now comes with 4.5. the tour comes with 4.7. that link downloads but won't go past the user agreement page to make it run. in order to make it run. i have to use the 4.1-4.5 link. and both phones are running 5.0.
    Last edited by snowwy66; 11-22-2009 at 07:18 AM.

  3. #11
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    tx
    Device
    sprint tour
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by MzCris View Post
    I've had the same issue w/Sprint Nav... I downloaded TeleNav for Sprint from the bb app world and haven't had any issues with it. I don't think Sprint Nav is compatible with 5.0 yet, but if you try the TeleNav for Sprint from app world it should work fine (there's a free trial).:cool2:
    I did it won't work eigther even telenav for. Sprint free trial app .
    Posted via mobile device



  4. #12
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Allentown, PA
    Device
    9630
    OS
    5.0.0.230 Sprint
    Posts
    15
    Try this link. It works for me on Sprint. I'm running irtehun's 5.0 hybrid 7.11 at bbyhbrids.net

    TeleNav OTA

    Sprint Nav doesn't work on unreleased OS5's so far.

  5. #13
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    tx
    Device
    sprint tour
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Foulwx View Post
    Try this link. It works for me on Sprint. I'm running irtehun's 5.0 hybrid 7.11 at bbyhbrids.net

    TeleNav OTA

    Sprint Nav doesn't work on unreleased OS5's so far.

    Thank you I did download this version of telenav it work fine no problems its it totally free. Or is a trial version thank you. For your help. It works great so far
    bbos rocks
    Posted via mobile device



  6. #14
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    guess you all missed my post. sprint nav IS working on my curve 8330 AND tour 9630. running 5.0.

    don't know what problems you all are having. but i have 2 phones working without any glitches whatsoever.

    i also did clean installs and not upgrades.

  7. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    tx
    Device
    sprint tour
    Posts
    25
    I had clean install also I think sprint. Tech did it on his personal computer. I think he. Wiped it first. Then installed I don't know if I can get him to do it again he did the same. Thing he did when he did his phone. I'm trying to get in touch with him to see if he's having problems with his sprint telenav
    Posted via mobile device

  8. #16
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    tx
    Device
    sprint tour
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by plasamagirl View Post
    I had clean install also I think sprint. Tech did it on his personal computer. I think he. Wiped it first. Then installed I don't know if I can get him to do it again he did the same. Thing he did when he did his phone. I'm trying to get in touch with him to see if he's having problems with his sprint telenav
    Posted via mobile device


    Ok update I used the new telenav link listed in the other post named sprint nav update I used link there and it works fine bbos rocks
    Posted via mobile device

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •