Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 17 to 18 of 18

  1. #17
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    1
    im experiencing thesame problem.. but couldnt seem to find the 2 book browser..

    if im using opera mini...browser is ok... but when i get to use the bb browser..its no longer working... how can i fix it?..

    does a wipe out solves the problem...

    what about an OS upgrade...


    hope to hear from u soon....



  2. #18
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    UK
    PIN
    suck it...
    Device
    Z10
    OS
    BB10
    Carrier
    3
    Posts
    335
    Quote Originally Posted by eliazz1985 View Post
    im experiencing thesame problem.. but couldnt seem to find the 2 book browser..

    if im using opera mini...browser is ok... but when i get to use the bb browser..its no longer working... how can i fix it?..

    does a wipe out solves the problem...

    what about an OS upgrade...


    hope to hear from u soon....
    This is how I sorted it out...

    I assigned a static DNS and that did not help... at first...

    But when i checked the box marked "Allow inter-access point handover" at the bottom of the WiFi network screen it started to work perfectly.
    At last everything on my Torch is working wonderfully.

    What OS version are you using? Changing the OS can sometimes help but not always

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •