Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 9 to 16 of 32

  1. #9
    mluihn's Avatar
    mluihn is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    NC
    Device
    Storm2
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    22
    OK, I resend the service books and this is what I get..



  2. #10
    egami is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    Storm 1
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    1
    I am working in this same issue right now. I actually had it working at one point, but at some point in configuring my phone dealing with other issue this one cropped up after I know it was working.

  3. #11
    sunkast Guest
    Have you guys tried a battery pull?



  4. #12
    mluihn's Avatar
    mluihn is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    NC
    Device
    Storm2
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    22
    Some links work now like a link from circuit city would work, but if I sent a link like blackberryos.com it would be blacked out like the rest of the email message.

  5. #13
    edemunsta is offline BlackBerryOS Inspired Follow edemunsta On Twitter
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    CA
    PIN
    THIS!!!
    Device
    STORM 9530
    OS
    OS BBC Hybrid v10! Tmobile
    Posts
    136
    I have the same problem. Did wipe twice installed os .328 twice. resent service book several times, pulled battery 5 times after each of the installs. Tried all of the above suggestions. nothing. it shows the link but it is not clickable.



  6. #14
    Corey Darling is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    97
    Are there any other new ideas for this problem?

    My phone also has this issue. Currently running V10, and a batterypull fixes it for 1 view of an email, but after that, the link disappears again until the next battery pull.

  7. #15
    cooltech59's Avatar
    cooltech59 is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sunny SW Florida
    PIN
    Pain In Neck yup
    Device
    9630 Tour
    OS
    Irtehun V-8
    Posts
    112
    RIM has been having some outages through the different parts of North America since the evening of the 16th. It effected quite a few people, apps not downloading, links not opening and such. Its finally starting to smooth out.

  8. #16
    FuzzieBalzonya's Avatar
    FuzzieBalzonya is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    out west
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    112
    I was having the same issue earlier, but now I am able to access things that were not available. I was activating a 8330 warranty phone, the third one, and thought I had another bad phone.

    Gotta love BBOS for the updates

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •