Problem with Telenav Please Assist!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Problem with Telenav Please Assist!

  1. #1
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times

    Problem with Telenav Please Assist!

    when my telenav authenticates, i tell me to call *611 and says Service Authorization Error: Please call *611 to verify that you are provisioned to use telenav gps navigator.




    has this happened to anyone else and what do i do? its late i need my navigation and verizon isnt 24hour help anymore. so *611 doesnt work.




  2. #2
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    when my telenav authenticates, i tell me to call *611 and says Service Authorization Error: Please call *611 to verify that you are provisioned to use telenav gps navigator.




    has this happened to anyone else and what do i do? its late i need my navigation and verizon isnt 24hour help anymore. so *611 doesnt work.
    Was it working before this? If you just installed it, have you pulled the battery since the installation? Your profile shows the Storm so I'm assuming you just reinstalled after the OS update?

  3. #3
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    yea it was working before , now this crap happened...

  4. #4
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    yea it was working before , now this crap happened...
    It was working on the new OS? Or before you upgraded?

  5. #5
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    before i upgraded

  6. #6
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    before i upgraded
    This could be an issue with 5.0.

    Try this:


    • Uninstall TeleNav
    • Battery Pull
    • Reinstall TeleNav from the OTA link, not a backup (OTA link)
    • Once installed, do a second battery pull
    • Dial *228 from your device

    If there are no 5.0 OS problems, it should work fine.

  7. #7
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    thats it?

  8. #8
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    which do i select do i push [12or3

  9. #9
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    which do i select do i push [12or3
    Option #2

    And I hope that's it. Again, if there are no issues with this software and 5.0 you should have no issues.

  10. #10
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    still not working

  11. #11
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    still not working
    I'll see if I can find any other information.

    Just to be sure...GPS is turned on right? :laugh2:

  12. #12
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    yea of course it is

  13. #13
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    29 minutes till i have to hit the road lol and i dont think google maps will help me if i dont fix this lol

  14. #14
    TemperamentalMan's Avatar
    TemperamentalMan is offline BlackBerryOS Addict Follow TemperamentalMan On Twitter
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Raleigh, NC
    PIN
    's and nee
    Device
    9550
    OS
    5.0.0.607
    Posts
    937
    Liked
    6 times
    Quote Originally Posted by Soulsharter View Post
    yea of course it is
    You never know sometimes...I just wanted to make sure. I'm going to see if someone has better experience with TeleNAV

  15. #15
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    ok thanks

  16. #16
    Soulsharter is offline BlackBerryOS Enthusiast
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0
    Posts
    94
    Liked
    0 times
    no luck?

  17. #17
    cruznthru's Avatar
    cruznthru is offline BlackBerryOS Addict
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Atlanta, GA
    Device
    9650 & 9530
    Posts
    793
    Liked
    5 times
    This isn't going to help you situation at the moment, but TeleNav has been know for service interruptions, it may be coincidental that it happened right after you updated. There may be an announcement on their site stating that. I know they have a very prominent disclaimer about service interruptions posted. Or it very well could be a 5.0 problem, an email or a call to support might help figure it out.

  18. #18
    kara's Avatar
    kara is offline BlackBerryOS Friend Follow kara On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dayton, OH
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    32
    Liked
    0 times
    Checking into this as well. I did extensive reviewing for TeleNav a few months ago and have a contact there. Sending an email now. Hopefully if it's not compatible yet, it's at least in the works.

    If TeleNav doesn't work on 328 I'm totally not upgrading lol.
    Last edited by kara; 10-28-2009 at 05:01 AM.
    Twitter @BlackBerryKara

  19. #19
    kara's Avatar
    kara is offline BlackBerryOS Friend Follow kara On Twitter
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Dayton, OH
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    32
    Liked
    0 times
    Haven't heard back from support yet BUT... I just loaded 5.0.0.328 on my Storm. No problems whatsoever with TeleNav. And that was straight from my backup file, not a fresh download from the TeleNav site. I wonder what could be up with yours? Maybe give TeleNav a call if you haven't already resolved this.
    Twitter @BlackBerryKara

  20. #20
    jason.steelman1's Avatar
    jason.steelman1 is offline BlackBerryOS Inspired Follow jason.steelman1 On Twitter
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Yadkinville, NC
    PIN
    TO Beans
    Device
    Storm 2 - 9550
    OS
    .713
    Posts
    101
    Liked
    0 times
    I used telenav this weekend and past week quite often with no problems/issues at all, and I'm also on .328. Ive noticed that anytime an app starts acting up, if I delete any other recently installed apps, normally that was my issue. Don't know why that'd be the case, but it works for my Storm. (9530)
    Come on you Gunners!! Up the Arsenal!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •