Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 20

Thread: apploader

  1. #9
    sunkast Guest
    If I had to guess it sounds like the OS isn't getting installed on your computer correctly.

    If I were you, this is what I would do. I would uninstall every OS that is installed on the computer. Make sure you also delete the OS folders. Then reboot.

    After you reboot, install OS .151, the full version, not the hybrid. See if that works for you.



  2. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    STORM
    OS
    4.7.O.75
    Posts
    12
    ok ill try this

  3. #11
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    STORM
    OS
    4.7.O.75
    Posts
    12
    still doesnt work i keep etting email files are missing



  4. #12
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by dews6 View Post
    still doesnt work i keep etting email files are missing
    Can you take a screen shot of your screen and post it? Something definitely isn't right...

  5. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    STORM
    OS
    4.7.O.75
    Posts
    12
    so now the error i get is piv smart card driver libray cannot be loaded because some files are missing



  6. #14
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bakersfield, CA
    Device
    Storm
    OS
    OOAK's .425 Hybrid
    Posts
    62
    are you wiping the phone first? or are you trying to install over the top of the current OS?

  7. #15
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    STORM
    OS
    4.7.O.75
    Posts
    12
    wiping the phone first

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    STORM
    OS
    4.7.O.75
    Posts
    12
    allright guys i get the software to load now. but now my problem is the icons on my home screen arent there. but if i touch the screen they show up then dissapear. so whats going on now

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •