Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Houston,TX
    Device
    storm 9530
    OS
    132 strait
    Posts
    56

    *FIX* 5.0 not reconnecting to computer

    i have seen allot of people getting this message when loading 5.0 oses and no real answers.. pull the battery out for at least 3 min and it will work. ive done this every time i reload an os and never even thought about telling someone. every one tells them to reboot their computer but the battery pull is alll you need. the message i always get is insuficient power for charging or something and the lightning bolt dissapears.



  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by terrycctt View Post
    i have seen allot of people getting this message when loading 5.0 oses and no real answers.. pull the battery out for at least 3 min and it will work. ive done this every time i reload an os and never even thought about telling someone. every one tells them to reboot their computer but the battery pull is alll you need. the message i always get is insuficient power for charging or something and the lightning bolt dissapears.
    This has worked for many but not others but great tip!!! thank you for sharing.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.