Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 33 to 39 of 39

  1. #33
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tehran - Iran
    PIN
    26BA6112
    Device
    9800 Torch White
    OS
    6.0.0.600
    Posts
    57
    Hmmm...i've upgraded the OS and removed the SIM since then, yeah it connects everytime i try, tough i haven't tried yet but i'm almost sure that for the next 5 hours after putting the SIM back it will do so, and after that i need a battery pull! [But still hope this won't happen ]
    I know that the reason is i don't have any specific data plans, but why it connects at first and then stops? i have some ideas but i'm not sure about any of 'em...



  2. #34
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Phoenix, AZ
    Device
    BlackBerry Z10
    OS
    10.0.9.2743
    Carrier
    Verizon
    Posts
    7,929
    Quote Originally Posted by crazy6395 View Post
    Hmmm...i've upgraded the OS and removed the SIM since then, yeah it connects everytime i try, tough i haven't tried yet but i'm almost sure that for the next 5 hours after putting the SIM back it will do so, and after that i need a battery pull! [But still hope this won't happen ]
    I know that the reason is i don't have any specific data plans, but why it connects at first and then stops? i have some ideas but i'm not sure about any of 'em...
    What do you think it is?

  3. #35
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tehran - Iran
    PIN
    26BA6112
    Device
    9800 Torch White
    OS
    6.0.0.600
    Posts
    57
    First of all maybe it's a bug that when you don't have any specific data plan, you can't use any regular data plans...for the first hours after restarting the device, it tries to find the defined BES/BIS server and I can use regular GPRS, but after that since I don't have any specific ones, it can't connect anymore...something like that :-D



  4. #36
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tehran - Iran
    PIN
    26BA6112
    Device
    9800 Torch White
    OS
    6.0.0.600
    Posts
    57
    Today, i was listening TuneIn with WiFi and it was a leisuring "after-pull" time when the phone lost the radio signal and after that, guess what!? I couldn't use neither WiFi nor GPRS...

  5. #37
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Far away...
    Device
    8520
    OS
    5.0.0.1036
    Carrier
    Du
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by crazy6395 View Post
    Today, i was listening TuneIn with WiFi and it was a leisuring "after-pull" time when the phone lost the radio signal and after that, guess what!? I couldn't use neither WiFi nor GPRS...
    I still have that problem, but I get my edge
    Try resetting the connections (ie turning them all off, then turning them back on)

    So upgrading didn't solve the problem?



  6. #38
    Join Date
    May 2011
    Location
    Tehran - Iran
    PIN
    26BA6112
    Device
    9800 Torch White
    OS
    6.0.0.600
    Posts
    57
    Quote Originally Posted by sabisgeek View Post
    I still have that problem, but I get my edge
    Try resetting the connections (ie turning them all off, then turning them back on)

    So upgrading didn't solve the problem?
    I've tried that so many times but it seems like a lock which only battery pull can unlock!
    And upgrade couldn't solve that too, maybe in this new 6.0.0.600 they've fixed that but I haven't installed it yet

  7. #39
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Far away...
    Device
    8520
    OS
    5.0.0.1036
    Carrier
    Du
    Posts
    712
    Quote Originally Posted by crazy6395 View Post
    I've tried that so many times but it seems like a lock which only battery pull can unlock!
    And upgrade couldn't solve that too, maybe in this new 6.0.0.600 they've fixed that but I haven't installed it yet
    I haven't got the time to upgrade either

    Anyone got any ideas?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •