Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    5

    Help with Camera

    I had OS 4.7.0.151 installed and suddenly my camera stopped working and i received this message "Could not start the camera.Close other applications. and try opening the camera again". I reset the device, removed the battery etc... and nothing happened.
    Then I installed OS 5.0.0.230 and the camera starts but i only see "noise" on the screen and if I try to take a picture the phone restarts.

    I hope someone can help me with this issue.





  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    USA
    PIN
    head
    Device
    8530 Curve/9550 Storm 2
    OS
    337/428
    Posts
    92
    When you loaded 230 did you wipe the phone prior or did you do 230 over 151?
    If you did not wipe, I suggest you backup your data and apps then do a full wipe and reload 230 from scratch.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    USA
    PIN
    head
    Device
    8530 Curve/9550 Storm 2
    OS
    337/428
    Posts
    92
    ... And by the way Welcome to



  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Mentone Beach CA
    PIN
    T of HANGER 24 PLEASE
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    45
    I had the same thing happen to a 8310. If a wipe and reload do not fix the problem I believe you have a hardware issue.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Device
    storm
    OS
    4.7
    Posts
    39
    I have the same issue with my daughters storm. I have wiped 3 times installed 2 new hybrids and its the same my only conclusion is its a hardware issue. Im going to verizon with it today.



  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    5
    Damn!

    My phone has no warranty anymore.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Florida
    Device
    Storm 9530
    Posts
    285
    Wirelessly posted

    Yeah. Sounds hardware related to me. Sorry.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    just to let people know having this problem... check out this thread http://www.blackberryos.com/forums/b...ghlight=camera as well I had to get this phone replaced due to this.. I tried a ton of things nothing worked.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.