my storm rings when its on vibrate with 5.0
Results 1 to 3 of 3

Thread: my storm rings when its on vibrate with 5.0

  1. #1
    jlovette is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    tour 9630 and storm 9530
    OS
    5.0.0.230 and 5.0.0.230
    Posts
    4
    Liked
    0 times

    my storm rings when its on vibrate with 5.0

    i loaded 5.0.0.230 onto my storm and ive noticed that even when its in vibrate mode my phone still rings out loud! does anyone know something that i might have done wrong to make this happen? or how i can fix it? i loaded 5.0 onto my tour and i have no problems except for the pandora epidemic..... please help...




  2. #2
    olta777 is offline BlackBerryOS Wizard
    Join Date
    Apr 2009
    Device
    VZW Droid
    OS
    Custom ROM
    Posts
    4,702
    Liked
    3 times
    Go to your profiles and customize them. So click on sounds icon, scroll to bottom and it will say edit profiles. Click on it and make sure your vibrate profile is set to your desired settings.
    Posted via BlackBerry device

  3. #3
    jlovette is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Oct 2009
    Device
    tour 9630 and storm 9530
    OS
    5.0.0.230 and 5.0.0.230
    Posts
    4
    Liked
    0 times
    i will definitely give that a shot, appreciate the info. yea my tour is my main phone but i got another storm cheap enough so i thought id have some fun with it but so far not so much. thanks again

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •