Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 8 of 35

  1. #1
    nolensc's Avatar
    nolensc is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hilton Head Island
    PIN
    30625123
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    40

    Activation Issues

    Just installed hybrid 3 and trying to complete enterprise activation. On the storm screen itsays "waiting for services..." and seems to be hung up there. I successfully installed and activated with hybrids 1 & 2 and did nothing different (that I am aware of) during this install. Any ideas? Is this an OS issue or enterprise issue?




  2. #2
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by nolensc View Post
    Just installed hybrid 3 and trying to complete enterprise activation. On the storm screen itsays "waiting for services..." and seems to be hung up there. I successfully installed and activated with hybrids 1 & 2 and did nothing different (that I am aware of) during this install. Any ideas? Is this an OS issue or enterprise issue?
    More than likely it is an enterprise issue, I am on bes and have no issues.

    Does the Enterprise Activation show at 0%

    Are you doing it wirelessly or through the DM

    If at 0% pull your battery, leave out for 1 minute and reinstall. Enterprise Activation will automatically begin again
    Last edited by bbcrackman; 04-03-2009 at 10:48 PM.

  3. #3
    nolensc's Avatar
    nolensc is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hilton Head Island
    PIN
    30625123
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    40
    Doing it wireless. After about 20 minutes finally received a failure notice. Must be something with BES.

  4. #4
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by nolensc View Post
    Doing it wireless. After about 20 minutes finally received a failure notice. Must be something with BES.
    It is possible the password expired and you may need to have your BES admin reset the password. Unless you can activate through the DM at the PC that your corp Outlook resides and it is enabled to do it that way.

  5. #5
    nolensc's Avatar
    nolensc is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hilton Head Island
    PIN
    30625123
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    40
    i reset the activation password, verified the email address is correct. when activating my BB screen reads the following:

    "Verifying encryption...
    Encryption verified.
    Waiting for services..."

    That's as far as it goes. The i get the failure notification and to contact the system administrator.

  6. #6
    bbcrackman's Avatar
    bbcrackman is offline BlackBerryOS Grand Master
    Join Date
    Mar 2009
    PIN
    yes
    Device
    9000/9530/9630/
    OS
    5.0.0.3xx
    Posts
    2,902
    Quote Originally Posted by nolensc View Post
    i reset the activation password, verified the email address is correct. when activating my BB screen reads the following:

    "Verifying encryption...
    Encryption verified.
    Waiting for services..."

    That's as far as it goes. The i get the failure notification and to contact the system administrator.
    That is the same error I received, then I had the bes admin reset it and away I went.

    I also had them set it up so I could activate through the DM since I load so many OS's and didnt want to keep bugging them
    Last edited by bbcrackman; 04-03-2009 at 11:08 PM.

  7. #7
    nolensc's Avatar
    nolensc is offline BlackBerryOS Friend
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hilton Head Island
    PIN
    30625123
    Device
    9530
    OS
    4.7.0.151
    Posts
    40
    I am my own BES admin so I don't mind resetting passwords.... but it also means I don't know what the heck i'm doing all the time either! I'm giving it another go now. If no luck I may try reinstalling hybrid 3 to see if that helps. I did just instll the service pack 2 for the BES. Wonder if that may be causing the problem. activation with hybrids 1 & 2 went very smooth, and those were with service pack 1.

  8. #8
    bmerdinian is offline BlackBerryOS Gifted
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canada
    PIN
    ask
    Device
    STORM 9530
    OS
    .186 TELUS Official
    Posts
    315
    Quote Originally Posted by nolensc View Post
    i reset the activation password, verified the email address is correct. when activating my BB screen reads the following:

    "Verifying encryption...
    Encryption verified.
    Waiting for services..."

    That's as far as it goes. The i get the failure notification and to contact the system administrator.
    Do you have the PC that you have your software installed in it? it happend to me and i activated with the USB was ok. but not Wirelessly. I know it doesnt make sense but that was the issue

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •