bluetooth stereo issue on 5.0.0.230
Results 1 to 2 of 2

Thread: bluetooth stereo issue on 5.0.0.230

  1. #1
    Darkblue31 is offline BlackBerryOS Noobie
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Queens, NY, and not a met fan
    PIN
    the tail on DONkey
    Device
    Stormy days
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    2

    bluetooth stereo issue on 5.0.0.230

    Hey hopefully someone can help me, I have a pioneer unit in my car and it only pairs on the storm with headset profile and then the control profile but stays on x for stereo, and then it wont work to stream music, i tried downgrading back, it works on 4.7.0.xxx, i tried reloading, i tried wiping, i tried re-pairing and no luck any tips?




  2. #2
    basilb's Avatar
    basilb is offline BlackBerryOS Inspired
    Join Date
    May 2009
    Location
    Detroit
    PIN
    Just Ask
    Device
    BOLD 9650
    OS
    6.0.0.333
    Posts
    154
    Quote Originally Posted by Darkblue31 View Post
    Hey hopefully someone can help me, I have a pioneer unit in my car and it only pairs on the storm with headset profile and then the control profile but stays on x for stereo, and then it wont work to stream music, i tried downgrading back, it works on 4.7.0.xxx, i tried reloading, i tried wiping, i tried re-pairing and no luck any tips?
    Hello, are you reloading the bluetooth from your backup or is this a clean install with no bluetooth device showing up in the bluetooth Paired Device list? I found for my bluetooth, that I could not restore the paired device from my 4.7.xx backup I needed to create it new in the 5.0.0.230 version. Once I did that it works like a charm. Hope this helps.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •