Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 9 to 16 of 30

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    south carolina
    PIN
    305d5e8a
    Device
    storm 9530
    OS
    5.0.0.230
    Posts
    3
    I swear I tried this trick yesterday and changed all the settings to allow and it didnt work. Today i went to see if the changes were still there and they had gone back to default. I changed them again and it worked. Go figure.



  2. #10
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    MD
    PIN
    T of Captain will do!!
    Device
    Storm 9530
    OS
    5.0.0.436
    Posts
    18
    worked for me. thanks

  3. #11
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Miami
    PIN
    30FB551F
    Device
    BlackBerry Stor
    OS
    5.0.0.320
    Posts
    398
    They are all on allow here and it never worked ... besides I can't see how email setting would help QL to reset the device but if it worked for some people I guess was a great find ... TO BAD IT DOESN'T WORK FOR ME -_-



  4. #12
    Join Date
    May 2009
    Location
    Boynton Beach, FL
    PIN
    CUSHION!
    Device
    Storm 9550
    OS
    5.0.0.983
    Posts
    416
    Wirelessly posted

    It's weird cause I have not had any problem with "reset device" in quicklaunch. The only time mine acts up is if I cancelled the a reset which would then create an app called reset. It won't work until I delete this app & do a hard battery pull. I'd say check to see if you have a app name reset, delete it & do a battery pull.

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Doesn't work for me either

    But glad to see it is working for other as well, great job Shelly :35:



  6. #14
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Va.
    Device
    9530/ HTC Incredible
    OS
    5.0.0.591
    Posts
    112
    Just won't work on mine.....Frustrating but I can wait for a fix - Memory Eye works but can't set to open with QL.

  7. #15
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Edgewood, Maryland
    PIN
    307DFF4B
    Device
    Storm
    OS
    5.0.0.328
    Posts
    88
    Works fine for me........but I had to do 2 battery pulls....first!!

    Thanks!!

  8. #16
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    New Hampshire
    Device
    Storm
    OS
    BBC-V10
    Posts
    167
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Doesn't work for me either

    But glad to see it is working for other as well, great job Shelly :35:
    Thanks Bryan, I was hoping this would be helpful to more people. However it seems to be a random fix for only a few of us! Bummer!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •