Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 8 of 10

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105

    Question Desktop manager- Driver problems

    So I updated my desktop manager to 5.0. I did a backup and when I tried to synchronize, I got an error message that says, "Device driver software was not successfully installed. Please consult with your device manufacturer for assistance getting this device installed."

    Anyone have any idea what to do?



  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by beachbunnimom View Post
    So I updated my desktop manager to 5.0. I did a backup and when I tried to synchronize, I got an error message that says, "Device driver software was not successfully installed. Please consult with your device manufacturer for assistance getting this device installed."

    Anyone have any idea what to do?
    I am unsure of this have you tried doing a batt pull on the phone and restarting the PC?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105
    Quote Originally Posted by jnepsa View Post
    I am unsure of this have you tried doing a batt pull on the phone and restarting the PC?
    I can try that. Didn't do that yet.



  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    let me know it that does the trick.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105
    didn't work! Now I'm getting an "unknown error". BOOO!



  6. #6
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ohio
    PIN
    ch me then
    Device
    9550 Storm 2
    OS
    5.0.0.428
    Posts
    4,387
    Quote Originally Posted by beachbunnimom View Post
    didn't work! Now I'm getting an "unknown error". BOOO!
    hmmm. have you gone back into sync and reconfigured your previous settins since the reinstall?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Arizona
    PIN
    ky Swear O
    Device
    Droid/Storm/Cur
    OS
    5.0.0.238
    Posts
    753
    I received this same error, you need to reinstall the .148 OS or that is what I did at least and that fixed the problem.

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Orange County, CA
    PIN
    wheel
    Device
    Storm 2
    OS
    who can keep up...
    Posts
    105
    I'm at least getting .230 installed right now....I think! I'll see after that finishes what happens.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •