Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 9 to 16 of 19

  1. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Did you restart your phone?



  2. #10
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Did you restart your phone?
    Yep sure did no biggie just thought I would try it and see

  3. #11
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Yep sure did no biggie just thought I would try it and see
    Did you run the batch file in a DOS window?



  4. #12
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    Did you run the batch file in a DOS window?
    Yep sure did

  5. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    Quote Originally Posted by Bryan View Post
    Yep sure did
    When I ran the program I ran it on my XP machine not my laptop running Vista. Did the file when you ran it do anything?



  6. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Boise
    Posts
    8,535
    Quote Originally Posted by Striker951 View Post
    When I ran the program I ran it on my XP machine not my laptop running Vista. Did the file when you ran it do anything?
    Yep it did uploaded the ram image in dos yada yada but nothing changed after that

  7. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Saturn
    PIN
    which one?
    Device
    9900/PlayBook
    OS
    good question
    Carrier
    All of them
    Posts
    2,405
    Wirelessly posted (9000 OS 5.0.0.191)

    If your not afraid to so I'll format both, sd card and device mem, that's way to solve it, the other one is:


    Connect the phone.
    Remove the batt, wait for 30 seconds, put the batt back, all of this with DM running.

  8. #16
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    NE Ohio
    Device
    Storm2 9550
    OS
    5.0.0.451\V6
    Posts
    463
    How about the phone, did it do anything after you ran it?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •