Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 33 to 40 of 62

  1. #33
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by dustin4863 View Post
    1.3 and yes i have
    Okay, can you describe to me what you are experiencing with BBSAK? When you open BBSAK do you already have your phone plugged in? Does the first button say connect, and when you press connect, nothing happens, or what happens? Have you tried rebooting your computer? Also have you tried a battery pull?

    Really if DM can see your device, there shouldn't be any reason why BBSAK couldn't.
    Last edited by sunkast; 08-09-2009 at 04:25 PM.



  2. #34
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lubbock tx
    PIN
    304ceb10
    Device
    Storm 9530
    OS
    who knows
    Posts
    65
    it all depends sometimes i have it plugged in sometimes i don't
    i have done a computer reboot and a battery pull
    edited
    Last edited by dustin4863; 08-09-2009 at 04:43 PM.

  3. #35
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by dustin4863 View Post
    it all depends sometimes i have it pluged in sometimes i dont i what dont a computer reboot and a battery pull
    You don't want to reboot your computer or do a battery pull? Why is that?



  4. #36
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lubbock tx
    PIN
    304ceb10
    Device
    Storm 9530
    OS
    who knows
    Posts
    65
    sorry
    sometime i have it plugged in and sometimes i dont
    it does not change anything and i have done both a battery pull and a reboot

  5. #37
    sunkast Guest
    Okay, and what happens when you open BBSAK? Does the first button just say Connect? What happens if you press connect?



  6. #38
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lubbock tx
    PIN
    304ceb10
    Device
    Storm 9530
    OS
    who knows
    Posts
    65
    well it had just said that before i reinstalled the program and it seems to work i wiped my device and got the 507

  7. #39
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by dustin4863 View Post
    well it had just said that before i reinstalled the program and it seems to work i wiped my device and got the 507
    Okay so you did get your device to wipe to error 507?

  8. #40
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lubbock tx
    PIN
    304ceb10
    Device
    Storm 9530
    OS
    who knows
    Posts
    65
    yes i just did wow that is weird
    so what now

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •