Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 49 to 56 of 64

  1. #49
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by LouSinatra View Post
    sorry about that i ment os. so how do i know i did it right?
    Installing an OS usually takes about 30 minutes at the minimum. When you go through loader.exe and follow the prompts when it begins to install you will see a lot of hour glassing on your device. When finished you should have an OS on your phone again.



  2. #50
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    oh wow i did it wrong!!!! ok im sorry to trouble you you dont have to do this but if u do can you walk me thru the steps 1 more time please? ok what do i need to do with this v7.1.4-151 if u can show me the exact steps from start to finish i promise you i will do it this time.

  3. #51
    sunkast Guest
    1. Back up your phone AND 3rd party apps
    2. Download AND install 4.7.0.151 to PC
    3. Download hybrid BBCv7.1.4-151.zip
    4. Double click on hybrid BBCv7.1.4-151.zip and unzip/extract the EXE
    5. Double click on BBCv7.1.4-151.exe, follow instructions to install hybrid onto the OS
    6. Wipe phone with BBSAK (phone will reboot and show Reload Software 507)
    7. Open c/program files/common files/research in motion/app loader, scroll to the bottom and delete vendor.xml file. This file may already be removed for you. Just double check that it has.
    8. Scroll back to top and double click on Loader.exe (big phone icon)
    9. Wait until it's complete, do a battery pull
    10. After the OS has installed do a security wipe. On BB go options>security options>general settings> click bb key> wipe handheld. This get rid of traces of corrupted files.
    11. Restore phone thru DM and 3rd party apps.
    12. Do 3 60-second battery pulls (pull battery, wait 60 seconds, replace battery, wait for it to boot up, repeat process 3 times.)

    Thanks to Olta for the instructions.
    Last edited by sunkast; 07-31-2009 at 01:49 AM.



  4. #52
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    oooooooook thats the 1 i dont have 4.7.0.151 i ony have the hybrid where do i get 4.7.0.151 at?

  5. #53
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    ooooooook i have the hybrid but i dont have the 4.7.0.151 where do i get that at?



  6. #54
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by LouSinatra View Post
    ooooooook i have the hybrid but i dont have the 4.7.0.151 where do i get that at?
    You can get it here. Make sure you follow the instructions. Install OS .151 first, then the hybrid.

  7. #55
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    ok now it says device app add and in that box it says for me to contact my service provider. and on my phone theres a pic of a phone and a pc.

  8. #56
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by LouSinatra View Post
    ok now it says device app add and in that box it says for me to contact my service provider. and on my phone theres a pic of a phone and a pc.
    What point did that come up while going through app loader? It would be helpful if you could be more descriptive as to when you are getting these errors. You followed the steps I posted? What step did that show up?

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •