Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 41 to 48 of 64

  1. #41
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    no i didnot delete Vendor.exe and no i didnt use any third party apps.



  2. #42
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    ok im gonna give it a try wish me luck lol.

  3. #43
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    ok i just put the app on my phone what should i do next and how do i know i did it right?



  4. #44
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by LouSinatra View Post
    ok i just put the app on my phone what should i do next and how do i know i did it right?
    Well I'm confused. What is it you are actually trying to do?

  5. #45
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    first i backed up my files then i went here C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader then i clicked on to loader.exe



  6. #46
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    v7.1.4-151 im trying to put that on my phone.

  7. #47
    sunkast Guest
    Quote Originally Posted by LouSinatra View Post
    first i backed up my files then i went here C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader then i clicked on to loader.exe
    Alright, and going through loader.exe should install the OS to your device. What's confusing me is that you said "the app is on my phone."

  8. #48
    Join Date
    Jul 2009
    Device
    9530 storm
    Posts
    28
    sorry about that i ment os. so how do i know i did it right?

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •